reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

reklama
Kilolek sukienk ajak dziewczyny mówia z paskiem jest bardzo dobrze. Co do sukieniek, które pokazałaś to jka dla mni epierwsza odpada bo bez ramiączek a druga odpada bo z satyny. Satyna bardzo pogrubia, każda fałdke widać...

Po szybkim obleceniu znalazłam coś takiego:
PATRIZIA DINI NOWA HEINE GENIALNA SUKIENKA 42/44 (1653324815) - Aukcje internetowe Allegro
UROCZA SUKIENKA-TULIPAN BIAŁA W CZARNE KWIATY 42 (1661229618) - Aukcje internetowe Allegro
HEINE NOWA PIEKNA WZORZYSTA SUKIENKA 42-44 (1660562649) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNA sukienka od 19,99 zł rozm 42 (1665939471) - Aukcje internetowe Allegro
WIOSENNA SUKIENKA KOPERTOWA * CZERŃ + BIEL* 42 (1664507958) - Aukcje internetowe Allegro

Obejrzałam tylko kilka stron ze 129 ale jakby tak poszukac dokładnie to na pewno coś by sie jeszcze fajnego znalazło

Oj dziękować, aż sie zawstydziłam :zawstydzona/y: Ja tylko patrzyłam na zdjatko i klikałam. Jakby tak usiąść to zawsze można coś fajnego znaleźć. Kilolku wspólnymi siłami na pewno coś znajdziemy :)))

Kilolek sukienk ajak dziewczyny mówia z paskiem jest bardzo dobrze. Co do sukieniek, które pokazałaś to jka dla mni epierwsza odpada bo bez ramiączek a druga odpada bo z satyny. Satyna bardzo pogrubia, każda fałdke widać...

Po szybkim obleceniu znalazłam coś takiego:
PATRIZIA DINI NOWA HEINE GENIALNA SUKIENKA 42/44 (1653324815) - Aukcje internetowe Allegro
UROCZA SUKIENKA-TULIPAN BIAŁA W CZARNE KWIATY 42 (1661229618) - Aukcje internetowe Allegro
HEINE NOWA PIEKNA WZORZYSTA SUKIENKA 42-44 (1660562649) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNA sukienka od 19,99 zł rozm 42 (1665939471) - Aukcje internetowe Allegro
WIOSENNA SUKIENKA KOPERTOWA * CZERŃ + BIEL* 42 (1664507958) - Aukcje internetowe Allegro

Obejrzałam tylko kilka stron ze 129 ale jakby tak poszukac dokładnie to na pewno coś by sie jeszcze fajnego znalazło
:D dzieki
wolała bym cos na szerokie ramiaczka, bo to środek lata, a mi jest ciagle strasznie gorąco.
Podoba mi się druga tylko nie wiem, bo jest prawie cąla biała, a chyba jednak nie schudlam az tyle by w białe sukienki sie ubierać. Z reszta mi tak średnio w białym, lepszy już ecreu
I przedostatnia jest boska. Tylko się jej boję, bo trzeba by miec do niej superfigurę.

Ja do tej pory mialam taki pomysl na sukienkę - szerokie ramiączka, dekold - głęboki serek, stanik kopertowy, odcinana pod biustem, najlepiej prosta ewentualnie minimalnie rozszerzana i tuz nad kolano.
uf jak napisałam to widzę, ze wymagania mialam niemałe :/ ale jak przymierzałam takie sukienki to sie sobie nie podobałam, bo miałam w nich straszliwie wielkie piersi i przez to wyglądałam okropnie grubo. Więc może uprościc wymagania do szerokich ramiaczek w serek i odcinana pod biustem?
Nie znosze zakupów ciuchowych :(((

edit: taki fason mi się najbardziej podoba tzn wydaje mi sie najodpowiedniejszy do mojej figury
http://allegro.pl/7560-nowosc-sukienka-z-satyny-38-56-rozm-42-i1670061282.html
wiem, wiem, satyna. Tylko fason pokazuje

Edit2: a taka by się nadawąła na wesele? http://allegro.pl/lniana-princeska-jagodowa-len-rozmiar-44-i1664932342.html jakbym do niej czarne buty i czarne bolerko zlaozyla?

Ostatnia edycja:
Blisko ciala to ja mam ta satynową. Problem w tym, że te ubrania wogóle nie trzymaja roozmiarówki. Noszę ubrania od 38 po 46. W piatek jak w sklepie wzięlam do reki 42 to się zastanawiałam czy to nie jakaś dziecięca rozmiarówka. Mam 100 w biuście, 88 (chyba) w pasie i kolo 100 w biodrach. Stare ubrania, które mam na dnie szafy 442 sa akurat, nwe ze sklepu nie mam co marzć. W nówki to nawet w 46 niektóre się nie mieszczę. Ja słysząlm że mają zmieniac numeracje, ale nie w tą strone. Nie wiem co to ma być. 42 to l czyli "large" jak large może być osoba o wzroście 150 i 50 kilo? a powyżej 2 nie ma w u mnie w wiekszosci sklepów

Ta pierwsza mi się bardzo podoba, tylko nie mam tyle kasy.
A tak wogole to już mam serdecznie dosc calego tego wesela :/ najchetniej to bym wcale nie szła

reklama
kilolku ta princeska mi sie bardzo podoba i moim zdaniem spokojnie mozesz isc w niej na wesele:tak:
kurcze, ja tez zawsze mialam problemy przed weselami z sukienka:/ wiem co czujesz.

Do góry