Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
goooooooooooooopek!!!PS. awersja mojej corki do majtek oraz upodobanie do wspinania sie na rury od ogrzewania daja do myslenia co nie![]()

Chogata nie denerwuj się ;-) u nas zeszło z 3 tyg od czasu kiedy zaczęła wołać zanim Zosia zdecydowała się zesikać na trawkę. Potem nie chciała robić na kibelek jak nie było nakładki ale teraz robi już wszędzie. Pieluszka zatem tylko na noc zakładana bo siusia jeszcze dużo przez sen ale to pewnie przez to że mleka dostaje na noc. więc pewnie jeszcze nam trochę zejdzie zanim zdejmiemy nocną pieluszkę.My nadal na trawe nie sikamy .Noszzzzzzz mam problem.
Dziś kolejne podejście do nocnika i porażka. Przez cały dzień ani razu nie udało nam się nic zrobić do nocnika. Bez znaczenia było czy sadzałam go co 20 minut, czy co 1,5 godziny, a także to jak długo na nim siedział. Nie pomogły zabawki w wodzie, przelewanie wody z jednego dzbanka do drugiego, odkręcona woda w kranie, ani nic innego
Wstawał z nocnika i za chwilę sikał w majty. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień, bo zaczynam się zastanawiać, czy to na pewno już czas na pożegnanie z pieluchami.