• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

odnosnie jajek
pytam sie R. "podwiazalbys sobie jajka?"
R. odpowiada "usmazylabys sobie cycki??"

kobitki, a co z tymi szeroko reklamowanymi plasterkami??ktoras uzywala?
dialog pierwsza klasa :-D
co do plastrow to tez sie zastanawialam ale wiem ze wcale takie dobre nie sa bo organizm strasznie sie buntuje i sa przez to problemy juz nie mowiac o cenie :sorry2:

reklama
odnosnie jajek

:-D :-D :-D
Hahaha, tekt pierwsza klasa! :-D

Co do Evry to osobiscie nie uzywalam, ale moja przyjaciolka jechala kiedys prawie rok i bylo ok. Duzo zalezy od organizmu. Jedyny minus jaki ona widziala to to, ze po kilku dniach boki byly cale czarne i wygladalo to nieestetycznie, no i trudno sie go zrywalo.

A ja nie mam problemu antykoncepcji, bo od maja mam total zastoj w tych sprawach ;-) :-D :-p

odnosnie jajek

tekst mnie zabil...ja na razie moge bez niczego hihihihi, ale na razie bo po urodzeniu jak juz bede mogla to maz sie bez zadnego zabezpieczenia do mnie nie zblizy

Redaktorka ty to umiesz poprawic humor:-D:-D:-D:-D

cholerka tez zapytam sie dziś mojego, chociaz po poście Siluni gadaliśmy o tym ale odpowiedzi czy by sie zgodził nie dał ;)

Jesli chodzi o antykoncepcje, to ja uzywam nouva ring. Koleczko ktorego wogole nie czuc wklada sie tam i sobie siedzi caly miesiac, potem na 7 dni wyjmuje, mam @ i nowe koleczko. Nikt nic nie wie i spokoj w glowie. Plastry jakos mnie nie przekonaly bo raz ze tak jak Sandra pisala boki czarne a dwa ze mi sie wydaje ze skora za dobrze od nich nie oddycha i sa czerwone placki.

Wama kurcze nigdy o takiej antykoncepcji nie słyszałam a brzmi niezle. Ciekawe czy u nas można to dostac bo chyba bym sie skusiła bo do tej pory nigdy sie nie zabezp.ale czas najwyższy o tym pomyślec. Wama ile takie cacko kosztuje?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry