• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czekając na pierwsze maleństwo:)

reklama
Nieobecna tak jak mowie debile sa wszedzie. Nam baba na matmie mowila ze jestesmy glaby i w tygodniu powinnismy nadrabiac material, jak ktos powiedzial ze na zaocznych przewaznie tez sie pracuje i ma rodzine to sie darla ze to nasz problem ze rodzina i praca sa wazniejsze od wyksztalcenia

Ja miałam tylko z jednym babskiem przeboje, miałam jej ustnie zaliczyć jakiś materiał, żeby dostać wpis i przyjechałam na umówioną godzinę, a kretynka tak latała po uczelni, tyle miała "super ekstra ważnych spraw" do załatwienia, że wzięła mnie po 4 godzinach, a zdawałam 15 minut! :wściekła/y:
Młoda miała wtedy niewiele ponad miesiąc, więc po zaliczeniu powiedziałam jej dosadnie, że ogromnie dziękuję za jej POŚWIĘCENIE i że przez nią moje dziecko właśnie musiało zostać nakarmione sztucznym mlekiem, bo matki się doczekać nie mogło! :wściekła/y:
A babsko młode, sama ma dzieci, więc tym bardziej nie mogłam ogarnąć takiego zachowania :crazy:

Nadzia my z mężem mieliśmy po poronieniach, po dwóch przysługują badania genetyczne za darmo - mieliśmy zbadane kariotypy i ja jeszcze kilka badań pod kątem mutacji w genach. Byliśmy w prywatnej klinice, ale na nfz.

Nie miałam poronień .. To będzie nasze pierwsze dziecko i niby jest wszystko . Mam tylko za dużo krwinek białych ale to niby normalne ? i całe te Rubella IgG . Ale byłam na usg prywatnie w feminie i wszystko jest ok z dzidzią :) Tylko kość nosową nie mógł ocenic lekarz bo maluch się kręcił i po tych całych wyniach krwi Pappa dostalam skierowanie do poradni we Wrocławiu tyle dobrze że udało nam się zarejestrować na 18 lipca na NFZ :) ale trochę się boję bo nie wiem czy tam jakies badania będę mi robić czy co ;/

I coś trisomia 21 ryzyko podstawowe jest 1:1519 a ja mam ryzyko skorygowane 1:895 i że to niby jest określone jako średnie to sądzą że należałoby skonsultować wynik z Kliniką Genetyki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nadziaa- ja też niestety nie pomoge, nie miałam w żadnej ciąży i właściwie nie wiem o czym piszesz.
A ile masz lat? Może o Twój wiek chodzi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry