Kinnia95
Fanka BB :)
Powtorz rano. Powinna być ciemniesza. Dla mnie wyglądają 3 pozytywne. Na 2 nie widzę nic.Jestem po poronieniu i nie wiem na co się nastawiać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powtorz rano. Powinna być ciemniesza. Dla mnie wyglądają 3 pozytywne. Na 2 nie widzę nic.Jestem po poronieniu i nie wiem na co się nastawiać
Na ta chwilę nastawiaj się pozytywnie i skoro nie możesz iść na betę to po prostu trochę wyluzuj.Jestem po poronieniu i nie wiem na co się nastawiać
Owszem, ale w nocy nie chodzisz sikać co chwilę. Zresztą na ulotce również jest napisane, że test najlepiej wykonać ranoAle nie ma znaczenia czy ktoś spał czy nie. Ważne aby nie oddawać moczu.
No dlatego napisałam,że ważna jest przerwa między oddawaniem moczu a nie czy ktoś spał czy nie.Owszem, ale w nocy nie chodzisz sikać co chwilę. Zresztą na ulotce również jest napisane, że test najlepiej wykonać rano![]()
Z tym spaniem mi chodziło, że rzadziej się chodzi sikac.No dlatego napisałam,że ważna jest przerwa między oddawaniem moczu a nie czy ktoś spał czy nie.
Dla mnie są takie same. Poczekaj kilka dni i zrób test znowu. Nie ma sensu robienie ich codziennie bo to żaden wyznacznik.Dzisiejszy z prawej, wczorajszy z rana z lewej. Chyba dzisiaj jest trochę mocniejsza
Ta po prawej jest wyraźniejsza.Dzisiejszy z prawej, wczorajszy z rana z lewej. Chyba dzisiaj jest trochę mocniejsza
,Dzisiejszy z prawej, wczorajszy z rana z lewej. Chyba dzisiaj jest trochę mocniejsza