Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tak samo. Nie przeżyłabym oglądania reklam xDTo samo my. Telewizor bez telewizji![]()
No i namówiłaśja jadę na rower ze Starym i może zjemy po drodze jakiegoś burgerka albo zapiekanke!
Miłego dnia!
A co Ci jest? A może to przez nadmierny wysiłek.A ja wstałam dziś chorawięc zostaje leżing. Dobrze, że wczoraj zrobiłam 30 tysięcy kroków to czuje się usprawiedliwiona
![]()
gardło boli i ropny katar więc to raczej nie wysiłekA co Ci jest? A może to przez nadmierny wysiłek.
30 tys.dla mnie 20 tys. To taki max maxów
O nieeee....przekichanegardło boli i ropny katar więc to raczej nie wysiłek![]()
płukałam zatoki, coś łyknęłam i liczę na cud bo nie bardzo chcę się rozchorwaćO nieeee....przekichane![]()
Ostatnio snułyśmy teorię, że chore łatwiej zaciążająA ja wstałam dziś chorawięc zostaje leżing. Dobrze, że wczoraj zrobiłam 30 tysięcy kroków to czuje się usprawiedliwiona
![]()
to po owulacji a ja jestem lada moment przed okresemOstatnio snułyśmy teorię, że chore łatwiej zaciążają![]()