U
użytkowniczka 212
Gość
Tak, mamMasz krzaczki? U mnie tylko amerykańskie, porzeczki, maliny i porzeczkoagrestMusimy przekopać cały ogródek, ale to po zbiorach i właśnie wtedy jeszcze sobie kamczatki dokupię i zwykły agrest.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mamMasz krzaczki? U mnie tylko amerykańskie, porzeczki, maliny i porzeczkoagrestMusimy przekopać cały ogródek, ale to po zbiorach i właśnie wtedy jeszcze sobie kamczatki dokupię i zwykły agrest.
![]()
ale super. To przynajmniej ogarniasz te uprawy, bo ja to tak dbam jak mi się przypomni.Tak, mamdużo mam warzyw i owoców
moi rodzice sa rolnikami, a bardziej sadownikami. Utrzymuja sie z uprawy i sprzedaży jabłek
![]()
jeeny, a ja się cieszę, że mi kaktus żyje już 2 lataTak, mamdużo mam warzyw i owoców
moi rodzice sa rolnikami, a bardziej sadownikami. Utrzymuja sie z uprawy i sprzedaży jabłek
![]()
Ciekawie wyglądająWidziałyście kiedyś długą borowke?
Zobacz załącznik 1533878
Ja nie, ale moi bracia tak. Każde wakacje to bylo przerzadzanie w sadzie.ale super. To przynajmniej ogarniasz te uprawy, bo ja to tak dbam jak mi się przypomni.Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, której rodzice też mają sady i wspominała, że ona tak właściwie jako dziecko nigdy nie miała wakacji, bo zawsze była praca w polu czy w sadzie. A jak to wyglądało u Ciebie?
Nawet nie wiedzialam, że istniejąWidziałyście kiedyś długą borowke?
Zobacz załącznik 1533878
Ja je znam ale głównie jako smak lodów - słodziutkie są z kamczatkiWidziałyście kiedyś długą borowke?
Zobacz załącznik 1533878
Moim zdaniem pozno, ale ja sie na tych zastrzykach średnio znam..Dziewczyny, pomóżcie trochę
Pozytywny owulak wyszedł mi jakby dzisiaj w nocy o 00:55.
I teraz mój skomplikowany tok leczenia... Muszę podać sobie zastrzyk z Accofilu celujac możliwie jak najbliżej owulacji.
Kiedy do zrobić? Jutro z wieczora będzie już za późno?