U
użytkownik 213578
Gość
Dziękuję, bo w niektórych źródłach jest, że minimum 10 a w innych widziałam 12 i wolałam dopytaćZ tego co pamiętam nie powinna być krótsza niz 10. Czyli jest ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, bo w niektórych źródłach jest, że minimum 10 a w innych widziałam 12 i wolałam dopytaćZ tego co pamiętam nie powinna być krótsza niz 10. Czyli jest ok.
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie - łudzę się, że to incydentalne ale oczywiście jeśli sytuacja się będzie powtarzać - na pewno będziemy szukać pomocy u specjalisty![]()
dziękuję za to pytanieJak czuję się dzisiaj? Obserwuj jego zachowanie, mowę, sprawność fizyczną i źrenice czy są równe. Ma problemy z nadciśnieniem?
super, mam nadzieje że temperatura pięknie pokryje się z owulakamiBrak owulaków zmotywował mnie do mierzenia temperatury i sama jestem z siebie dumna, że mi to wychodzi nawet regularnieale póki co same niziny, mam nadzieje że skoczy na dniach
i ostatnio pytałam jak robicie jak macie potrzebę wstać w nocy siusiu czy coś w tym stylu - te dwa skoki temperatury na początku cyklu to właśnie jak się zrywałam w nocy. Wiec teraz zaciskam nogi, może się walić i palić a ja leżę jak kłoda do 7
![]()
Ja mam 12 dni faze LutealnąDziewczyny! A jak to jest z fazą lutealną? Ile powinna mieć? Moja w tym cyklu miała 11 dni. Czy to źle?
A kiedy masz zazwyczaj owulacje? W którym dcW ogóle trochę z doopy zaczęłam już robić owulaki, bo owulacji przed 18 dc w ogóle się nie spodziewam, a tu drugi test owulacyjny wyszedł znacznie mocniejszy niż wczorajtemperatura nadal jest raczej dość okresowa, ale bardzo mnie ciekawi co z tego wyjdzie i czy będą coraz mocniejsze czy to tylko "fałszywy alarm"