nindziaa
Moderator
Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąćJa pisałam, ale nikt ze mną nie podjął dyskusji na ten temat .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąćJa pisałam, ale nikt ze mną nie podjął dyskusji na ten temat .
No jednak jest to dziwne, że nikt tej ciąży nie zauważył. Wszystkie ciężarne w moim otoczeniu miały akurat wielkie brzuchy i choćby się owijały bandażami i folią spożywczą to nie było by szans żeby to ukryć. Jak byłam w gimnazjum, dziewczyna z klasy wyżej też wpadła na pomysł owijania niechcianej ciąży bandażami i równych głupot, co skutkowało tym, że ostatecznie ciąża i tak się wydało a ona urodziła niepełnosprawnego syna i teraz wszelkimi sposobami walaczą o jego sprawność.
Plus nie ma sensu porównywać spotkań z kimś nawet i 7 razy w tygodniu do mieszkania z kimś. Bo zakładam, ze ta 15latka z matką mieszkała. Jeśli nie mieszkała to nie ma czym gadać. A jeśli mieszkała to jednak jest dużo większa szansa by zobaczyć kogoś wtedy w piżamie/w łazience/kiedy śpi lub kiedy po prostu straci czujność w ukrywaniu brzuszka.
Dlatego właśnie zapytałam czy to wątek kreskowy czy kreskowo-cieżarowkowy.Tak ja to widziałam, nie odpisałam bo już chciałam się usunąćRozumiem oczywiście
Tylko z lekka mi się przykro robi, że jakis podzial zapanował na te co mogą się odzywać bo długo się starały i na te co nie mogą bo starały się krócej xD Dlatego się odezwałam
Ale już sobie ide, oczywiście czytać będę bo niezmiennie kibicuję wszystkim i kazdej z osobna.
wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3eh, kwas za kwasem na tym wątkucóż, nie wiem już co mam z tym wszystkim zrobić. Atomosfera, ze siekierą można ciąć...
@Tralalala25 czekam na wyniki![]()
O nie!wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
o niewlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
bardzo mi przykro!wlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3