Bolilol
Fanka BB :)
a od kiedy ten progesteron bierzesz?Mogę darować sobie testowanie w tym cyklu i wyjaśniła się sytuacja z wysokim progesteronem, mianowicie nie pękł mi pęcherzyk po ovi ktory aktualnie ma 40mmjestem wkurwiona i mam dosyc..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a od kiedy ten progesteron bierzesz?Mogę darować sobie testowanie w tym cyklu i wyjaśniła się sytuacja z wysokim progesteronem, mianowicie nie pękł mi pęcherzyk po ovi ktory aktualnie ma 40mmjestem wkurwiona i mam dosyc..
od 16dc/ 2x dziennie do 25dc mam braća od kiedy ten progesteron bierzesz?
SexemCzy udało się wam kiedykolwiek wywołać miesiączkę innym sposobem niż farmakologiczny?
a w którym dc miałaś wziąć zastrzyk?od 16dc/ 2x dziennie do 25dc mam brać
widocznie tak musiało być, ale z tego co na tym forum wyczytałam to krąży opinia, że po biochemie jest większa szansa zaciążenie, więc wypróbuję tę teorię na pewnoSexemi testem negatywnym
@Tralalala25 kochana bardzo bardzo mi przykro, to niesprawiedliwe, ch...ujnia z grzybnią poprostu![]()
Zsynchronizowałyśmy sięJa mam opaloną skórę wiec jutro robię neonowy róż![]()
piękne!Zsynchronizowałyśmy się![]()
Dziewczyny, ostatni czas moze był trochę inny i wyjątkowy, ale skoro są jakieś przykrości z tego powodu proszę, zeby wróciły stare zasady - wątek jest dla staraczek, oczywiście te co zaciążą w danym miesiącu normalnie zostają z nami do konca miesiąca. Nie chcę, żeby jakakolwiek staraczka źle się tu czuła.
Jedne akceptują tu obecność cieżarnych i ich rady, inne wolą być same.
także proszę o powrót do starego porządku![]()
Bardzo mi przykrowlasnie wpadly. Jednak intuicja to potezna sila, mozesz usunac butelke, dzisiaj beta 11,3
Eee ostatnio ćwiczyłam, uprawiałem seks i kąpałam się w gorącej wodzie, że dupa czerwona była a okres przyszedł jak chciałCzy udało się wam kiedykolwiek wywołać miesiączkę innym sposobem niż farmakologiczny?