marzenieowielodzietności
Fanka BB :)
Mi już lepiej ale jutro nic nie robię odpoczywam po dzisiejszym dniu organizm potrzebuje odpoczynku a mój stary i tak w pracy jutro na popołudnie ma i w sobotę a w niedziele od rana do wieczora go nie ma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za badania męża w sobotęja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniach
Czy tylko ja nie lubię mieć gości? W sensie najbardziej się lubię spotykać z ludźmi na mieście.
Ja dzisiaj odpoczywam, bo jutro zabiegany dzień mnie czeka. Najpierw mąż jedzie złożyć o nowy dowód, potem na 10:20 monitoring u gin, następnie jedziemy złożyć o paszport dla Młodej. Wrócimy pewnie kolo 13 do domu styrani, a na 15 Stary na rtg klatki piersiowej. Będzie mocny dzieńCo robicie w wolny wieczór? Macie długi weekend? Jakieś fajne plany?
Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę![]()
Mój miał maraton 5 dni z rzędu w tym w owu 2 razy , dzisiaj ode mnie uciekaAa I muszę dzisiaj dopasc męża, chociaż teoche protestuje po 2 dniach z rzędu, a wcześniej tez było. Aż takiego libido nie mamyAle zobaczymy co wyjdzie, bo owu niby dzisiaj
![]()
5 dni to chyba bym nie wyrobiłaMój miał maraton 5 dni z rzędu w tym w owu 2 razy , dzisiaj ode mnie uciekapyta się skąd mam tę moc
![]()
Daj znać co tam na moniJa dzisiaj odpoczywam, bo jutro zabiegany dzień mnie czeka. Najpierw mąż jedzie złożyć o nowy dowód, potem na 10:20 monitoring u gin, następnie jedziemy złożyć o paszport dla Młodej. Wrócimy pewnie kolo 13 do domu styrani, a na 15 Stary na rtg klatki piersiowej. Będzie mocny dzień![]()
Będziecie mieć szybko te wyniki?ja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniach
Czy tylko ja nie lubię mieć gości? W sensie najbardziej się lubię spotykać z ludźmi na mieście.
Ja to generalnie mam bardzo wysokie libido, cały cykl mam ochotę , a w owu tymbardziej5 dni to chyba bym nie wyrobiła![]()
ja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniach