reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Hej dziewczynki jak Wam mija długi weekend? Jakieś plany?
Ja wczorajszy dzień i dzisiejszy poranek spędziłam na sorze z babcią, teraz kawka i oglądam bajkę z dzieckiem, które chyba będzie chore 🥴 także super weekend 😂 może jutro uda nam się wybrać na ryby 🤫🤗
Miłego dnia ❤️
cos powaznego sie babci stalo? Wszystko juz w porzadku?

reklama
Ja wczorajszy dzień i dzisiejszy poranek spędziłam na sorze z babcią, teraz kawka i oglądam bajkę z dzieckiem, które chyba będzie chore 🥴 także super weekend 😂 może jutro uda nam się wybrać na ryby 🤫🤗
Miłego dnia ❤️
Mam nadzieję, że nic poważnego babci nie jest .
Ja właśnie wracam z nadgodzin, co do planów na pewno jakieś zakupy , bo w lodówce jest tylko światło i mleko, a później może pojedziemy na jakiś spacer , a wieczorem może w coś zagramy , jakieś karty albo kości 😁 jak stare dziady 😁
Również miłego dnia 🙂

Mam wyniki badań i niestety. Ruch postępowy szybki bez zmian, czyli brak, ruch postępowy wolny wzrósł przyzwoicie, ale niestety koncentracja spadła poniżej 1mln/ml. Morfologii oczywiście nie dało się zrobić.
Ściskam mocno 🫂
Przetrawcie to razem, pisz jak tylko będziesz miała siłę ❤️

Mam wyniki badań i niestety. Ruch postępowy szybki bez zmian, czyli brak, ruch postępowy wolny wzrósł przyzwoicie, ale niestety koncentracja spadła poniżej 1mln/ml. Morfologii oczywiście nie dało się zrobić.
Bardzo mi przykro 😔 ☹️☹️
Będzie mąż szedł na wizytę z tymi wynikami? Może zmieni mu leki albo da silniejsze i to się jakoś przełoży na poprawę?
Oczywiście jak nie masz siły na razie o tym myśleć i pisać to rozumiem w pełni.

Ściskam wirtualnie

Bardzo bardzo mi przykro. Nie wiem co powiedzieć, ale tak naprawdę żadne słowa nic nie wniosą 😔 trzymajcie się 😔

Miłego dnia ❤️
Heja! My właśnie z moim mężem jedziemy do Warszawy na koncert 😅 Billy Talent gra w progresji 😝 Jakoś sceptycznie byłam nastawiona na ten wyjazd, ale wczoraj jak się pakowaliśmy to jakoś emocje wzięły górę i w sumie to cieszę się 😁 dzisiaj w domu chowałam słuchawki bezprzewodowe nauszne i mi pękły 🫣 także weszliśmy jeszcze to rtv euro AGD i nieprzewidziany zakup- słuchawki wleciały 😂 mam nadzieję, że więcej niespodzianek już nas nie czeka 🫣 A przynajmniej tych przykrych 😁
Miłego dzionka! 🫡🩵💙

Bardzo mi przykro, przytulam! 😥

Monsters Inc Hug GIF

reklama
Do góry