anyżowa
Fanka BB :)
Nie no nie gadaj,nie no myślę że nie...Dla mnie to jakoś drastycznie brzmi... Mam nadzieję, że chłop mi z ivf przez to nie zrezygnuje xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no nie gadaj,nie no myślę że nie...Dla mnie to jakoś drastycznie brzmi... Mam nadzieję, że chłop mi z ivf przez to nie zrezygnuje xD
Mój się wkurza na forum co jakiś czasTo ja mam inną taktykę, mówię mu, ja tego sklepu nie lubie skarbie, poczytam forum- a on ok dobra idę![]()
Jak Twój nie ma po tym traumy to mój też chyba przetrwaNie no nie gadaj,nie no myślę że nie...![]()
Bo ja centralnie nie lubię sklepów z akcesoriami do auta, nudzi mnie takie łażenie, jak mnie to nie interereja to najbardziej cierpię, jak mnie zabierze do jakiejś Castoramy. Ogląda te śrubki, a ja nie wiem co ze sobą zrobić. Dziś też byliśmy w tego typu sklepie, już tak się nudziłam, że poszłam i się spytałam "czy możemy już tu nie być?"![]()
Na pewno przetrwaJak Twój nie ma po tym traumy to mój też chyba przetrwa![]()
Mój też czasami kręci nosem, że forum moje ważniejsze, ale już się z tym pogodził, że czasem mnie wciągnieMój się wkurza na forum co jakiś czasOstatnio coś pisałam, więc napierdzielam na klawiaturze, a on do mnie: ej, Ty rozprawkę piszesz?
Kręci też nosem na pikanie messengera
![]()
my mamy wybrane Pola lub Alicja. A dla chłopaka nie mamy pomysłu.Czy dzieci na które czekacie mają jakieś imiona? Moja córeczka ma na imię Marcelinka. Czekam na Marcyśke!
Tak szczerze, mam pomysły na potencjalne imię dziecka, ale takie długie starania i nic, więc porzuciłam tą myśl , na chwilę obecną uciesze się na pozyty test, i mam gdzieś czy chłopak czy dziewczynka, imię to sprawa drugorzędna. To byłoby bardzo wyczekane dziecko, nie ważna płećCzy dzieci na które czekacie mają jakieś imiona? Moja córeczka ma na imię Marcelinka. Czekam na Marcyśke!
Wybranie imienia to jest chyba jakaś forma afirmacji czy innej manifestacji, to musi zadziałać xdmy mamy wybrane Pola lub Alicja. A dla chłopaka nie mamy pomysłu.
Z resztą musimy się trzymać prostych imion bo mamy bardzo proste, polskie nawzisko, które z fancy imionami nie przejdzie![]()