reklama

Czerwcowe kreski ❤️

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jeszcze odnośnie badań (będę Wam teraz o tym smęcić):
Cennik kliniki:
Zobacz załącznik 1537296
Cennik w moim szpitalu:
Zobacz załącznik 1537297
Is This Real Wtf GIF by Hyper RPG
Sprawdziłam z ciekawości w moim szpitalu i nie ma tych badań. CO się dziwić jak nawet homocysteiny u nich nie mogłam zrobić :D

Niby mają w karcie informacyjnej 11 dni roboczych, ale jakoś w to nie wierzę ;) Babka, z którą gadałam też nie wierzy ;) Mówiła, że około 30 dni roboczych ona by zakładała.
czyli też tak 6 tygodni.
Babka w Bocianie mówiła mi, że kiedyś krócej się czekało, ale oni robią w labie w Białymstoku i wszystkie 7 Bocianów tam robi i teraz mają baaaardzo dużo tych badań, jakiś boom, i dlatego wzrosło do 6 tygodni

A w ogóle odnośnie do clo to nasz lekarz powiedział wczoraj, że wygląda na to, że clo ma w składzie tlenek tytanu, który został zabroniony w Polsce. I clo nie będzie w Polsce dopóki producent tego na coś nie zamieni i oczywiście nie przebada.
W Niemczech podobno jest normalnie jest dostępny i on swoim pacjentom aktualnie wypisuje receptę do Niemiec.

A w ogóle odnośnie do clo to nasz lekarz powiedział wczoraj, że wygląda na to, że clo ma w składzie tlenek tytanu, który został zabroniony w Polsce. I clo nie będzie w Polsce dopóki producent tego na coś nie zamieni i oczywiście nie przebada.
W Niemczech podobno jest normalnie jest dostępny i on swoim pacjentom aktualnie wypisuje receptę do Niemiec.
a nie ma ogólnie żadnego zamienika clo? że ta sama substancja pod inną nazwą? I bez tego tlentu tytanu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry