• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Z szyjka było tak, że przed wczoraj jakby się obniżyła, a wczoraj jak sprawdzałam to jakby była wyżej i tak jakby twarda, ale jednak lekko otwarta? No nie wiem jak to opisać. Beta jutro 🙂 objawy no też ciężko mi powiedzieć, bo wszystkie zmiany zwalalam na to wcześniejsze poronienie. No ale, kłuły mnie jajniki to lewy to prawy już tak dzień po owulacji, 7 DPO zaczęłam czuć jakby mnie ktoś od środka po macicy tak palcami smyral i wczoraj mi się to nasiliło (już nawet zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś infekcja) no i od tego poniedziałku przez trzy dni jakoś ogromny głód i jednocześnie mnie mdliło. A od dwóch dni senność po południu co u mnie to rzadkość. To by było chyba na tyle A i jeszcze duże niebieskie żyły na biodrach (w pierwszej ciąży miałam tak samo) rany no nie wierzę 🥰
Ja to myślę, że Ty owulację miałaś wcześniej niż myślisz :) Mówiłam, że to cionsz?! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry