Kejcik
Fanka BB :)
brawo TyJa Was nadrobiłam dopiero, strasznie nawalacie stron, jak tak dalej pójdzie to do 2 tysi dojedziemy
Ja idę zaraz lulu , zmęczona po ogarnianiu domu i ostrym treningu . Spaliłam 700 kcal na bieżni .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
brawo TyJa Was nadrobiłam dopiero, strasznie nawalacie stron, jak tak dalej pójdzie to do 2 tysi dojedziemy
Ja idę zaraz lulu , zmęczona po ogarnianiu domu i ostrym treningu . Spaliłam 700 kcal na bieżni .
Czasem bywają takie dni, doskonale to znambrawo Tyja dziś przeleżałam w sumie całe popołudnie i wieczór na kanapie ale czuję się mega umęczona jakaś taka, że nie starczyło mi ikry na więcej
![]()
I mójMój też :![]()
Piona! Ja też jestem wpadkąja wiem tyle, że jestem wpadką![]()
Ja mam 4 czerwca urodzinywłaśnie! Mówcie kto ma uro w czerwcu to dostanie koronę![]()
Osz... Apropo rodziców to ja się urodziłam 17mcy po ich ślubie. Hm, nigdy o tym nie myślałam, ale może u moich też jakieś problemy były. Szczególnie, że nie mam rodzeństwa.
17 m-cy po slubie to nie jest jakis dlugi czas. Tylko 8 m-cy sobie pozyli sami , ewentualnie brak rodzenstwa. Podpytaj Mamy.Osz... Apropo rodziców to ja się urodziłam 17mcy po ich ślubie. Hm, nigdy o tym nie myślałam, ale może u moich też jakieś problemy były. Szczególnie, że nie mam rodzeństwa.