Brownie1992
Moderator
Jo tyż chcemNa razie mam lekki problem techniczny bo nie pobrałam wszystkich tych ebooków wczoraj a teraz nie mogę znaleźć linkuale jak już się dostanę do tej skarbnicy ebooków to będę pisać do Was
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jo tyż chcemNa razie mam lekki problem techniczny bo nie pobrałam wszystkich tych ebooków wczoraj a teraz nie mogę znaleźć linkuale jak już się dostanę do tej skarbnicy ebooków to będę pisać do Was
![]()
No Ty jesteś numer jeden na liście wysyłkowejJo tyż chcem![]()
Po pęknięciu pęcherzyka płyn może naciekać i powodować podrażnienie, czyli np ból brzuszka.Co może oznaczać ból w podbrzuszu po stosunku w dniu owulacji?
Jak już rozdajesz to ja też chętnaNa razie mam lekki problem techniczny bo nie pobrałam wszystkich tych ebooków wczoraj a teraz nie mogę znaleźć linkuale jak już się dostanę do tej skarbnicy ebooków to będę pisać do Was
![]()
nicCo może oznaczać ból w podbrzuszu po stosunku w dniu owulacji?
Czekam z niecierpliwością beta ma wystrzelić w kosmos i prog tak samo.po 12 zrobię bo na 13 jadę do sądu a do miasta mam 35km wiec nie będę jeździmy wte i wewte a i tak pobierają do 13:30 i wyniki po 19![]()
Widzisz @Bolilol numer jedenNo Ty jesteś numer jeden na liście wysyłkowej![]()
![]()
czekam niecierpliwieKrew pobrana, do 15 wyniki mają być![]()