Bolilol
Fanka BB :)
ekstra!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ekstra!!
Więc można uznać Butelkowy czerwiec za otwarty, oby ta passa trwała bez końca
najwyżej Ty będziesz musiała odwalić całą fizyczną robotęMojemu staremu właśnie poszły plecy... świetnie, a ja 11dc i wizyta u gina za parę dni. Mam nadzieję, że do wtorku przejdzie i bedzie trzonowanie zaraz po wizycie i potencjalnie ovi...
W czym problem? Stary niech leży, a Ty jazda na niegoMojemu staremu właśnie poszły plecy... świetnie, a ja 11dc i wizyta u gina za parę dni. Mam nadzieję, że do wtorku przejdzie i bedzie trzonowanie zaraz po wizycie i potencjalnie ovi...
strumieniowe bierz, płytkowy dzisiaj rano wyszedł biały, więc wczoraj w ciągu dnia to chyba jakiś fejk był. Dzisiaj cofnęłam się w majowym wątku i sprawdziłam, że vaniliova też te z dozu robiła, a ona jeszcze niższą betę wyłapałaZnalazłam doz, mam blisko pracy! Idę tam jak tylko skończę robotę!