nieznośne_poplątanie
Moderator
ale jako że jestem na etapie że chwytam się już wszystkiego co może pomóc to staram się leżeć z tą poduszką pod dupą![]()
Ej ja często tak leżę, bo mi przyjemniej w takiej pozycji z uniesieniem bioder
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jako że jestem na etapie że chwytam się już wszystkiego co może pomóc to staram się leżeć z tą poduszką pod dupą![]()
właśnie chodzi o to, żebyś się długo nie mogła napić jak zaryzykujeszi tak tez chyba zrobię… kto nie ryzykuje ten nie pije szampana![]()
Ja bym brała duphastonJa pierdole… dziewczyny!!! I co ja mam począć!!
31.05 Beta 10.33 prog 4.79
Dziś Beta 33.67 prog 8.44
właśnie wzięłam! Niech się dzieje wola niebawłaśnie chodzi o to, żebyś się długo nie mogła napić jak zaryzykujeszbierz tego dupka i trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze
![]()
Trzymamy mocno kciukiwłaśnie wzięłam! Niech się dzieje wola nieba![]()
Ja bym wzięła duphaston.Ja pierdole… dziewczyny!!! I co ja mam począć!!
mam nadzieję w nie będziesz mogła wypić szampana! Przynajmniej nie alkoholowegoi tak tez chyba zrobię… kto nie ryzykuje ten nie pije szampana![]()
A jaki jest teraz plan działania? Kiedy powtarzasz badania i kiedy wizyta?Ja pierdole… dziewczyny!!! I co ja mam począć!!
Ja pewnie bym brala duphaston i miała nadziejęJa pierdole… dziewczyny!!! I co ja mam począć!!