Avy
Fanka BB :)
To u nas tak się nie daNo normalna akcja. Siedzimy razem, muza leci, ja siedze w tekefonie, on tez i costam gadamy
Nie każdy ma libido pod sufitem, u nas jest spokojniej xd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u nas tak się nie daNo normalna akcja. Siedzimy razem, muza leci, ja siedze w tekefonie, on tez i costam gadamy
Nie każdy ma libido pod sufitem, u nas jest spokojniej xd
Ja uwielbiam z makaronem i boczkiemTo skoro już takie chętnejesteście... to może macie jakiś fajny sposób na szpinak?? Posiałam w ogrodzie i teraz mam piękny baby szpinak.. muszę go jakoś przetworzyć
Czyli coTo u nas tak się nie daMój chłop ma jakiś fetysz wody! Serio.
Że go kręci nawet jak mam mokre włosy, a co dopiero jak siedzimy razem w wannieCzyli co![]()
To faktycznie fetyszŻe go kręci nawet jak mam mokre włosy, a co dopiero jak siedzimy razem w wannie![]()
To faktycznie fetysz![]()
Ja to mam bardzo ograniczony rozkrok, tak fizycznie nie moge nóg za szeroko rozlozgW czym problem? Stary niech leży, a Ty jazda na niego![]()
No jak 5.15 mial wiadomość, dlaczego nie miał w sobie nawet wstydu.Zrobiłaś mu awanturę? Mi kiedyś też się śniło coś podobnego, a on potem dziwił się, że jestem obrażona.![]()
Ja już dwa arbuzy wpierniczylam w ostatnim tygodniu. Jak mam fazę to żrem na potęgęOstatnio na wątku majowym ktoś zajadał arbuza prosto z lodówkija właśnie tak sobie teraz jem
a mój M jest dziwny- nie lubi arbuza
nie znam innej osoby oprócz niego, która by go nie lubiła
![]()
Taki najlepszy!!Ja z chęcią jem arbuza... ale taki prosto z lodówy. Blee