U
użytkowniczka 212
Gość
mnie nie będzieDawajcie już na te lutówki bo mnie palce świerzbią nudzi mi sięJak żyć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie nie będzieDawajcie już na te lutówki bo mnie palce świerzbią nudzi mi sięJak żyć
Kocham w moim mężu jego wewnętrzny spokój i zdecydowanie dzięki tym obu cechom czuję się bezpiecznie z nim niezależnie od sytuacji i warunków, najbardziej nie lubię w nim tego, że jest mało rodzinny (chodzi o moją rodzinę ale też i jego najbliższych), trochę chłodny towarzysko.o, to wpadł mi pomysł!
Zapraszam to powiedzenia 1 rzeczy, którą najbardziej kochacie w swoim facecie
Można dodać jedną, którą najbardziej nie lubicie![]()
Chyba jego anielską cierpliwość do moich humorków, wahań nastroju, odjazdów. Albo poczucie humoru. Albo spontaniczność - powiedziałabym mu teraz, że wsiadamy w samochód i jedziemy nad morze, a on powiedziałby „ok, tylko idę się wysikać na drogę”o, to wpadł mi pomysł!
trzonao, to wpadł mi pomysł!
Trzymaj się Dziewczyno. Kibicujemy z całego sercaZ tego miejsca odchodzę w cień. Dziękuje za wszystkie rady i wsparciedam znać co za tydzień i o ewentualnym finale czy CP czy nie
![]()
Czekam na pełnię, u mnie narazie jasnoWidzę na forum dzisiaj aktywnie- żadna nie trzonuje?![]()
Właśnie, zapomniałam o trzonie,trzonahahha Żarcik
Najbardziej lubię chyba to, że zaczęliśmy od przyjaźni. Nie nudzimy się ze sobą i zawsze mamy o czym rozmawiać.
Wady : jak je to wszędzie pełno okruszkówi jeszcze się śmieje, że kurki kupi to będą wyjadać
![]()
to ja to samoWłaśnie, zapomniałam o trzonie,uwielbiam
i nawet nie żartuję
![]()
Mocneto ja to samokiedyś mu mówiłam, ze żałożę na fb fanpage jesgo trzona i się wkurwię, jak któraś dołączy
![]()