koko.sanka
Fanka BB :)
Widzę, że się wszystkie zsynchronizowalyśmyJa już też poleżę z poduszką pod dupą, z telefonem, mąż ogląda TVN turbo
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że się wszystkie zsynchronizowalyśmyJa już też poleżę z poduszką pod dupą, z telefonem, mąż ogląda TVN turbo
![]()
Meh, najgorzej jak poleci na prześcieradłoja nie leżałam nic, bo już nie ma sensui w ogóle jakoś strasznie szybko wyleciało ze mnie, że aż zafajdaliśmy narzute w salonie xDDD
Ja trzymam zawsze mały ręcznik pod poduszkąMeh, najgorzej jak poleci na prześcieradło![]()
no właśnie ja dzisiaj zmieniałam i teraz dalyscie mi do myślenia!Meh, najgorzej jak poleci na prześcieradło![]()
U mnie nie było tak źle, na ławie był ręcznik papierowy po kolacji został, mąż uratował kanapęja nie leżałam nic, bo już nie ma sensui w ogóle jakoś strasznie szybko wyleciało ze mnie, że aż zafajdaliśmy narzute w salonie xDDD
No tak, z rana to jak sztylet , prawdaRodzi, a my musimy spłodzić, to trzeba sprawdzic za 9/10 msc czy jest okołopełnia zebysmy mogly rodzic
Albo z ranawtedy na baczność
Ja czasem jak nie na spontanie to za wczasu przynoszę chusteczki nawilżająceJa trzymam zawsze mały ręcznik pod poduszką![]()
No tak, z rana to jak sztylet , prawda![]()