Kotciara
Moderator
dla mnie te DOZy to były wcześniej jakieś noname, w ogóle bym ich nie brała pod uwagętak myślałam, że może to być przydatna informacjadobrze, że kupiłam te dozy, bo na pewno bym się martwiła, że coś jest nie tak
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla mnie te DOZy to były wcześniej jakieś noname, w ogóle bym ich nie brała pod uwagętak myślałam, że może to być przydatna informacjadobrze, że kupiłam te dozy, bo na pewno bym się martwiła, że coś jest nie tak
![]()
A test?Wczoraj seks z mężem, dziś rano jakieś plamienie, na bieliźnie ciemno brązowe ślad. Nie wiem czy to okres czy co.
12 dni po zastrzyku.
biało, ale plamienia na wkładce nie widać jedynie jak skorzystam z toalety na papierze różowy/jasnoczerwony śladA test?
ja tak samo, kupiłam ten zestaw płytkowy ze strumieniowym i przez przypadek odkryłam taką jakośćdla mnie te DOZy to były wcześniej jakieś noname, w ogóle bym ich nie brała pod uwagę![]()
Masakryczne są te z premom. Wysikałam 20 testów i wiecej ich nie zamowię. Zresztą ja to się musze ogarnąć w tym temacie, bo przesadziłam tym razemDziewczyny taka ciekawostka, zrobiłam dzisiaj testy z doz i premom i zobaczcie jaka jest różnica w wybarwieniu![]()
U mnie 2 dni przed @ w sluzie mam slady krwi - rozowy sluz i po 2 dniach @. Narazie mam czysto i sucho jak na pustynibiało, ale plamienia na wkładce nie widać jedynie jak skorzystam z toalety na papierze różowy/jasnoczerwony ślad
ja nigdy tak nie miałam, jak okres to się rozkręcał od razu prawie, bolał brzuch i kręgosłup a dziś nic. Mam nadzieję że stymulacja mi niczego nie przestawiła,bo 11 dpo okres trochę wcześnieU mnie 2 dni przed @ w sluzie mam slady krwi - rozowy sluz i po 2 dniach @. Narazie mam czysto i sucho jak na pustyni
a przyszły Ci już te testy z doz?Masakryczne są te z premom. Wysikałam 20 testów i wiecej ich nie zamowię. Zresztą ja to się musze ogarnąć w tym temacie, bo przesadziłam tym razema jeszcze dzisiejsza temperatura - no zgłupiałam totalnie (37 a okres za 2 dni powinien byc wtf ???) Chociaz w sumie to nie wiem kiedy mi ta owulacja wreszcie wskoczyła bo apki pokazują 23.05 i 24.05 czyli 12/13 dni po i teraz powinna byc kreska, ale nima
![]()