U
użytkownik 213578
Gość
33-35 i czasem takie długie bo mam pcosA ile masz zazwyczaj? Ja nie liczę cyklu od plamień, tylko od pierwszego dnia żywej krwi, wiec obserwuj jak się rozkręca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
33-35 i czasem takie długie bo mam pcosA ile masz zazwyczaj? Ja nie liczę cyklu od plamień, tylko od pierwszego dnia żywej krwi, wiec obserwuj jak się rozkręca
Ja dostałam 42 dnia. A dwa tygodnie właśnie przed okresem tym pierwszym po zabiegu miałam ból owulacyjny i śluz płodny.A po jakim czasie dostałaś pierwszą @ od łyżeczkowania? Bo ja dopiero po 44 dniach, owulacja w tym cyklu "zerowym" dopiero była w 30 dc, normalnie mam w 19 dc. I też zastanawiam się czy znowu będzie tak późno, czy może wróci do starego rytmuale ja dla bezpieczeństwa będę robić owulaki od 10 dc + pomiar temperatury
Ja bym w takim razie zaczęła już teraz robić owulaki, aby na pewno nie przegapićJa dostałam 42 dnia. A dwa tygodnie właśnie przed okresem tym pierwszym po zabiegu miałam ból owulacyjny i śluz płodny.
No to będę działaćJa bym w takim razie zaczęła już teraz robić owulaki, aby na pewno nie przegapić![]()
jak było małe prawdopodobieństwo owulacji to robiłam jeden, a jak już się zaczynał potencjalny czas płodny to dwa robiłam: od rana z drugich sików i wieczorem tak o 20No to będę działaća kiedy najlepiej robić? Rano czy wieczorem?
biało, ale plamienia na wkładce nie widać jedynie jak skorzystam z toalety na papierze różowy/jasnoczerwony ślad
W moim poprzednim cyklu kilka dni przed @ miałam plamienia. W tym to w ogóle był odjazd, bo jednorazowo pojawiła się krew, później plamienia, później dwa dni nic i dopiero @. Na dodatek też nic mnie nie bolało (wyjątkowo). Czasami organizm robi takie psikusy. A jakieś trzy miesiące temu miałam cykl 22 dniowy, ale to było po antybiotykoterapii i po drożności. A wydawało mi się, że skoro wszystko jest sztucznie regulowane to będzie jak w zegarku.Jeżeli to okres to mój cykl będzie miał 22 dni :O
Niestety nawet doz nie uratuje tego cykluja i tak będę trzymać![]()