MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ja pije w winiea słyszałyście o resweratrol? Co sądzicie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja pije w winiea słyszałyście o resweratrol? Co sądzicie?
ja typowo pod kątem jakości komórek brałam koenzym q10 ale póki co nie mam danych by powiedzieć czy coś to dałoMyślę, że to okres rozkręca się![]()
Zaczynamy stymulację numer 2, jak pójdzie tak szybko jak 1sza to będę testować jeszcze raz w tym miesiącu.
Mam pytanie, jak poprawić jakość komórek jajowych dodatkowo?
ja kiedyś też taki stosowałam, ale jak widać efektów nie ma od ponad rokuja pije w winie![]()
a który dc? Ja to jak za długo to wywołujeA ja nadal czekam na majowy okres. Juz aplikacja krzyczy czy zapomnialam wprowadzić dane o miesiączceNienawidzę tego mojego pcos
współczuje, oczekiwanie najgorszeA ja nadal czekam na majowy okres. Juz aplikacja krzyczy czy zapomnialam wprowadzić dane o miesiączceNienawidzę tego mojego pcos
wszystko jest możliwe, psychika swoje robiJak dostałam ostatnio miesiączkę to odstawiłam moje witaminki z powodu mojego jebniecia (że pierdziele już się nie staram) i wiecie , że odkąd ich nie biorę czuje się psychicznie lepiej. Nie mam tak , że cały czas myślę o ciąży i w ogóle. Tak się zastanawiam czy to , że brałam te witaminy (ovarin i pregna start) mogło mieć wpływ na moje samopoczucie.... Jak myślicie ?
O widzisz. Wtedy non stop beczalam, ciągle czytałam o ciąży , szukałam u siebie objawów , ciągle chodziłam na wkurwie a teraz czuję się dobrze. Mam dobry humor, wychodzę do ludzi ... Wtedy to była jakaś masakra. Ten cykl pewnie już mam stracony ale w następnym na pewno zajdewszystko jest możliwe, psychika swoje robi