Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Hej, tylko informacyjnie, mój nick został zmieniony. Także teraz będę pod nowym.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze ze na profilowym masz DORĘ, bedzie latwiej zapamietacHej, tylko informacyjnie, mój nick został zmieniony. Także teraz będę pod nowym. Poprzednie doris36.
Miałam kamień na nerce 4 lata temu.A ja zadam takie pytanie - czy któraś z was ma może kamice nerkową? Jeśli tak, to nie boicie się kolki w ciąży? A może ktoś konsultował to z lekarzem, czy w ogóle duże jest prawdopodobieństwo kolki?
Mam juz wynik progesteronu: 11 ng/mL, chyba nie ma tragedii?Urosło w normie, trzymamy kciuki za kolejny pomiar a progesteron?
wow, ekstra przyrost bety! A i progesteron w normie w sumieMam wyniki
Beta 156 w piątek 33 z hakiem
Progesteron 13 a w piątek 8.44
Dalej czekamy![]()
no zaczął być w normie… ale startował ze spadkiem także.. czekam na wyrok, może za tydzień już będzie coś gdzieś widać, poproszę dzis lekarza żeby pooglądał przydatki, jajowód i się wypowiedział jak on to widziwow, ekstra przyrost bety! A i progesteron w normie w sumie
mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, dawaj znać koniecznie!no zaczął być w normie… ale startował ze spadkiem także.. czekam na wyrok, może za tydzień już będzie coś gdzieś widać, poproszę dzis lekarza żeby pooglądał przydatki, jajowód i się wypowiedział jak on to widzi![]()