Kotciara
Moderator
możliwe, mi po wakacjach cykl wydłużył się o jakieś 10 dni, za to kolejny trwał ledwo 20...niee, ja mam cykle 28 -30a w ogóle nie czuję się na okres, więc tez może przez lot i wakacje wszystko się poprzesuwało.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
możliwe, mi po wakacjach cykl wydłużył się o jakieś 10 dni, za to kolejny trwał ledwo 20...niee, ja mam cykle 28 -30a w ogóle nie czuję się na okres, więc tez może przez lot i wakacje wszystko się poprzesuwało.
miałam normalnieA miałaś w tym miesiącu te plamienia pomiędzy czy teraz było bez?
W pierwszej ciąży chodziłam do ginekologa był ok, ale zraził mnie do siebie na wizycie poporodowej. Ogólnie to jeden ginekolog w szpitalu trochę mnie zraził do ginekologów płci męskiej. Miał ogromne palce i badanie było bardzo nieprzyjemne (dziwię się że ma jakiekolwiek pacjentki pod sobą). Aktualnie mam super panią ginekolożkę. Nie zauważyłam jakoś większej różnicy bo badania na fotelu są dość sprawneMożesz na drugi dzień nałożyć makijaż, majonez albo nic![]()
Nawet tego samego dnia można nałożyć makijaż (przez to wodorówka nazywana jest zabiegiem 'bankietowym' bo ładnie nawilża i rozświetla skórę), ale po co zapychać ją niepotrzebnie po zabiegu
Ja też nie lubię dotykania przez kobietyByłam u mojego fizjoterapeuty - masował mi łokciem pośladki i nie czułam skrępowania, a jak facetka dotykała mnie przy obojczyku to myślałam, że zaraz stamtąd wyjdę xD
Dziewczyny, a chodzicie do mężczyzn czy kobiet ginekolog jak nie lubicie damskiego dotyku? Ja tylko faceci, ale ostatnio znalazłam polecaną gin-endo i próbuję się przełamać![]()
Mój ginekolog jest lekko mówiąc niedelikatnyW pierwszej ciąży chodziłam do ginekologa był ok, ale zraził mnie do siebie na wizycie poporodowej. Ogólnie to jeden ginekolog w szpitalu trochę mnie zraził do ginekologów płci męskiej. Miał ogromne palce i badanie było bardzo nieprzyjemne (dziwię się że ma jakiekolwiek pacjentki pod sobą). Aktualnie mam super panią ginekolożkę. Nie zauważyłam jakoś większej różnicy bo badania na fotelu są dość sprawne![]()