• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja nie mam żadnego problemu z tym, aby kazda z ciężarnych się tu wypowiadała, ale na tematy stąd, żeby nie robiło się to miejsce na prywatnà rozmowę pomiędzy 1 ciezarną a 2 ciężarną o becie, wizycie usg czy zdjęciach, bo uwazam, ze ta przestrzeń kest na mamuskach lub prywatnie.
No i okej, Ty nie masz nic przeciwko, ale są dziewczyny, które mają i trzeba to uszanować :) taka byłą zasada, ale faktycznie ostatnio wymknęło się to spod kontroli i część staraczek poczuła się niekomfortowo. Dlatego poprosiłam, zeby już wszystko wróciło na stare tory. Tylko czy dziewczyny wrócą, tego nie wiem.
Ale wątek zrobił się już mało przyjemny i nie wiem czy atmosfera wróci czy nie, ja też nie mam nie wiem jakich mocy, żeby to trzmać w ryzach..

jak na takim etapie sie wszystko konczy to raczej zadna wizyta kontrolna u lekarza nie bedzie potrzebna tylko traktowac to jako normalny, pewnie bardziej obfity okres? I z dalszymi staraniami tak samo nie trzeba sie wstrzymywac?
tak, dokładnie. Mój okres po biochemie nie był bardziej obfity, spóźnił się tylko kilka dni. A wyglądał zupełnie normlanie. Ale różnie może być, wiec przygotuj się na różne ewentualności.

tak, dokładnie. Mój okres po biochemie nie był bardziej obfity, spóźnił się tylko kilka dni. A wyglądał zupełnie normlanie. Ale różnie może być, wiec przygotuj się na różne ewentualności.
ok, to bede obserwowac, zamykam sie w domu na weekend i bede odpoczywac, dziekuje Wam wszystkim Dziewczyny za wsparcie, jestescie bardzo kochane ❤️❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry