AnnMar88
Moderator
Ja tak mialam w polowie maja. Po komunii tak sie strułam, że przez tydzień mnie muliło i żołądek bolał przy każdym posiłku. A też wszyscy jedli to samo...Wydaje mi się ze nie wszycy jedli to samo i nikomu nic jest tylko mi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak mialam w polowie maja. Po komunii tak sie strułam, że przez tydzień mnie muliło i żołądek bolał przy każdym posiłku. A też wszyscy jedli to samo...Wydaje mi się ze nie wszycy jedli to samo i nikomu nic jest tylko mi
świetnie! Trzymam kciuki.Dziewczyny jestem po monitoringu i są dwa obiecujące pęcherzyki jeden 16, a drugi 20 mm![]()
świetnie! Trzymam kciuki.
Czy zapisać Cię już na konkretn date czy narazie zostajesz na ławce?![]()
A myślę, że można mnie zapisać na 27.06świetnie! Trzymam kciuki.
Czy zapisać Cię już na konkretn date czy narazie zostajesz na ławce?![]()
miejmy nadziejęA myślę, że można mnie zapisać na 27.06zobaczymy co to teraz będzie
może ten czerwiec przyniesie szczęście
![]()
ja normalnie jutro jadę do biura (w najgorszy dzień okresu...)Co robicie w wolny wieczór? Macie długi weekend? Jakieś fajne plany?
Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę![]()
ja się dziś opierdzielam na całego. Jutro teoretycznie mam wolne, ale muszę trochę popracować. Generalnie nie mam planów na ten weekend takich jakiś rozrywkowych, bo zobaczymy jak nam w sobotę pójdzie na badaniachCo robicie w wolny wieczór? Macie długi weekend? Jakieś fajne plany?
Ja muszę jutro na chwilę pojechać do pracy, ale i tak będę w rozjazdach, bo monitoring, więc nie mam z tym problemu. Wczoraj mieliśmy gości, jutro gości. Jak na kogoś kogo kontakty międzyludzkie męczą to trochę za dużo, ale jakoś dam radę![]()
W sumie nic ciekawrgo nie robimy, nudny wieczór, mąż odpoczywa , bo ma mnie już chyba serdecznie dość po tych płodnychCo robicie w wolny wieczór? Macie długi weekend? Jakieś fajne plany?