amusedxxx
Moderator
domowe laboratoriumA możecie mi powiedzieć jakie testy owulacyjne polecacie? Bo wkurza mnie to, że te co mam tak słabo się wybarwiająa chce się przygotować na kolejny cykl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
domowe laboratoriumA możecie mi powiedzieć jakie testy owulacyjne polecacie? Bo wkurza mnie to, że te co mam tak słabo się wybarwiająa chce się przygotować na kolejny cykl
A jak miałaś zdaignozowanego biochema? Byłaś na becie?Hej ja musiałam się wyciszyć bo jednak była to ciaża biochemiczna... staramy się już rok. Ja co prawda mam 4 dzieci ale 2 starszych z innym i 2 młodszych z mężem. Może ktoś uzna że mam dzieci i po co nam kolejne ale 2 najstarszych ma chorobę genetyczną i chce zostawić chłopców z rodzeństwem które wrazie co będzie przy nich. I zawsze mażyłam żeby mieć 6 dziecia mąż zawsze chciał mieć 2 max ale zmieniło mu się i sam chce mieć jeszcze 2
O dziękuję bardzo, już zamawiamdomowe laboratoriumtylko zamawiaj online najlepiej
Link do: Testy owulacyjne Hydrex Diagnostics 10 testów
chyba takteż to rozważałam, ale to będzie 10 dni po Ovitrelle więc chyba za wcześnie![]()
No zobaczymychyba takale może 12dpo już będzie wiarygodny wynik?
![]()
Tak byłam na becie i dobiła mi do 16 i po 48 była już 5.20A jak miałaś zdaignozowanego biochema? Byłaś na becie?
przykro mi, trzymaj sięTak byłam na becie i dobiła mi do 16 i po 48 była już 5.20
Ja! nie cierpię facetów z długimi włosami! No chyba, że jest do Sali z dr. Quinnmyśle że nikt by nie narzekał![]()
piona!Ja! nie cierpię facetów z długimi włosami! No chyba, że jest do Sali z dr. Quinn![]()
Ja o 2 i dla mnie ciężej niż o 1. Wtedy mialam plan B na bycie "bezdzietną lambadziarą" podróżującą po świecie. Teraz mocne cisnienie na rodzeństwo.A ja mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci, czy jak staracie się o drugie/ kolejne dziecko to czy jest to chociaż w jakimś stopniu łatwiejsze do zniesienia, czy jest dokładnie tak samo jak w staraniu o 1sze, bo powiem Wam, że przechodzę to ciężko i nie wyobrażam sobie tego 2 raz
Nie chce nikogo urazić, przepraszam jeżeli tak jest, ale to nie jest mój cel