reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
My dziś intensywny dzień, najpierw byliśmy na rowerach, dobrze że nie zapomniałam jak się jeździ bo dwa lata na rowerze nie byłam 🤣 z kondycją też nienajgorzej, później pojechaliśmy się zrelaksować na terenach i właśnie wróciliśmy do domu 😊 teraz odpalimy film Shazam druga część, chociaż nie wiem czy nie padnę w połowie.

fala na forum, mój brat będzie Ojcem... lepszego momentu sobie nie wyobrażam :D ale wiadomo, kest jak jest, nie wierzę w to, ze się uda
Uda się, uda! Może nie teraz i może przejdziesz już na etap porzucenia myśli o dziecku i może gdy już stracisz nadzieję... może właśnie wtedy się uda. Wierzę w moc zaciściętych kciuków staraczek. A tutaj wszystkie w Ciebie wierzą ❤️

Uda się, uda! Może nie teraz i może przejdziesz już na etap porzucenia myśli o dziecku i może gdy już stracisz nadzieję... może właśnie wtedy się uda. Wierzę w moc zaciściętych kciuków staraczek. A tutaj wszystkie w Ciebie wierzą ❤️
kochana 🥺
No ja nadzieję już porzcilam, myśli o dziecku w jakimś procencie, ale ta ciąża u mojeog brata na nowo rozbudziła torchę wszystko we mnie...

Nie lubię też takich wizyt gdzie goście nie potrafią pójść do domu o cywilizowanej godzinie
oooo właśnie :D ja też nie lubię jak ktoś mówi "dobra, zbieramy się" i mija pół godziny. "dobra, zbieramy się" i mija kolejne pół godziny. Jak masz iść to idź a jak nie chcesz iść to cicho siedź 😅

reklama
Do góry