reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja dzisiaj powtarzałam wyników bety, zobaczymy czy będzie wzrost czy nie....
A Dziewczyny mam pytanie czy brałyście/bierzecie jakieś leki teraz na początku ciąży w tych pierwszych tygodniach jak to u was wygląda?

reklama
A Dziewczyny mam pytanie czy brałyście/bierzecie jakieś leki teraz na początku ciąży w tych pierwszych tygodniach jak to u was wygląda?
Z takim pytaniem może przejdźmy na marcowe mamy, abyśmy nie spamowały tu niepotrzebnie dziewczyną na takie tematy :)

Dzień dobry, a kto miał cały weekend wolny i deszczowy,a poniedziałek zapowiada się pięknie i cały dzień pracuje,zgadnijcie 🫠
Pytanie z innej beczki,dziewczyny jakie macie objawy owu poza śluzem ?
Obolałe ciało... dziś wstałam właśnie z takim uczuciem. Czuję miednicę, jakby wczoraj był wspaniały sex, niestety nie bylo. Mąż mówił, zsbym obudziła go za godz ale nie chcialam go juz budzić, ewidentnie nie miał ochoty i tak to właśnie niestety jest. A ja mam dziś chyba owulkę, paski się skończyły, więc pewności brak, ale temperatura najnizsza z całego cyklu.🙆‍♀️🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20230626_075024_Flo.jpg
    Screenshot_20230626_075024_Flo.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 60
Ja biorę witaminy pueria uno, jest do 12 tyg. Więc tego nie zmienię, po 12 tyg jest pueria duo.

Obolałe ciało... dziś wstałam właśnie z takim uczuciem. Czuję miednicę, jakby wczoraj był wspaniały sex, niestety nie bylo. Mąż mówił, zsbym obudziła go za godz ale nie chcialam go juz budzić, ewidentnie nie miał ochoty i tak to właśnie niestety jest. A ja mam dziś chyba owulkę, paski się skończyły, więc pewności brak, ale temperatura najnizsza z całego cyklu.🙆‍♀️🤷‍♀️
Kurczę wcześniej nie przyglądałam się tak objawom,a od wczorajszego wieczora czuje ciągniecie po obu stronach podbrzusza,że jak kicham to mnie zgina 😂
Oby to była owulacja a nie jakieś dolegliwości związane z krwawieniem
Miednice również lekko czuje,ale u mnie seks byl w piątek i sobotę wieczorem,jeśli to owulacja mam nadzieje ze wystarczy,bo mój w delegacji do końca tygodnia

Kurczę wcześniej nie przyglądałam się tak objawom,a od wczorajszego wieczora czuje ciągniecie po obu stronach podbrzusza,że jak kicham to mnie zgina 😂
Oby to była owulacja a nie jakieś dolegliwości związane z krwawieniem
Miednice również lekko czuje,ale u mnie seks byl w piątek i sobotę wieczorem,jeśli to owulacja mam nadzieje ze wystarczy,bo mój w delegacji do końca tygodnia
To identycznie jak u nas czwartek, piatek i sobota , wczoraj nic. Ale dziś nie popuszczę 😁😆😅 będzie poprawka. Ale już główka pracuje, ze to wczoraj powinno być a nie było ehhh ta głowa.

Nie lubię też takich wizyt gdzie goście nie potrafią pójść do domu o cywilizowanej godzinie
Goście to jedno, ale gospodarze, którzy kurtuazyjnie przedłużają wizytę to drugie. Ja musiałam oduczyć tego moja mamę i pokazać jej, zachowanie, które robi. Ktoś mówi, że jedzie a ona „a gdzie pojedziesz, co będziesz w domu robić” albo wstaje i herbatę robi. A później „jaka jestem zmęczona po tych gościach”. 😅 i ja widziałam, że to jest kurtuazyjne. Nie jest samotna czy cokolwiek aby na sile kogoś zatrzymywać.

Goście to jedno, ale gospodarze, którzy kurtuazyjnie przedłużają wizytę to drugie. Ja musiałam oduczyć tego moja mamę i pokazać jej, zachowanie, które robi. Ktoś mówi, że jedzie a ona „a gdzie pojedziesz, co będziesz w domu robić” albo wstaje i herbatę robi. A później „jaka jestem zmęczona po tych gościach”. 😅 i ja widziałam, że to jest kurtuazyjne. Nie jest samotna czy cokolwiek aby na sile kogoś zatrzymywać.
O tak! Ostatnio byliśmy w gościach i się oburzyli jak za trzecim razem już wstałam, wzięłam kluczyki i nara.

reklama
Dzień dobry w poniedziałek :)
Ja cały weekend byłam w skałach i łoiłam do upadłego. Akurat w 100% damskim gronie, więc było super pięknie. W sobotę wieczorem posiedziałyśmy przy ognisku, prosecco, joga, pogaduchy.
Dziś jestem turbo zmęczona, ale jest ogromna satysfakcja z kolejnych trudnych dróg, które zrobiłam.

Bardzo nie chce mi się pracy, biura, dorosłości, ale dobrze, że ta praca jest <3

Gratuluję Kreskom i trzymam kciuki za dziewczyny w tym tygodniu :) A owulującym pysznego seksu :)

Do góry