reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Mnie chyba też coś łapie, wstałam z ogromnym głodem że aż mi było niedobrze. Zjadłam i dalej niedobrze i takie jakby ssanie w żołądku. Teraz jakoś mnie mdli i raz poczułam jakbym miała zwymiotować, ale tylko mi się odbiło takim jakby lekko przetrawionym jedzeniem 😝😖 finka. Coś bym zjadła, ale nie wiem czy to się nie rozkręci wtedy

reklama
Laski, mamy to! Nie jest idealnie i pewnie dla wielu taki wynik to dramat, ale ja się bardzo cieszę i mąż troszkę podbudowany ze wyrzeczenia jednak maja pozytywny wpływ. Porównując:
Lepkość- ze wzmożonej na prawidłowa
Koncentracja - z ~14mln/ml na 15,64mln/ml
Odsetek żywych plemników nieznacznie spadł ponad średnia, ale jest Ok.
Szybki ruch postępowy wzrósł z 1,79 na 4,80. Ale za to ruch wolny postępowy zmalał z 28 na 17.
Morfo wzrosło z 0% na 1% jejejeje :) i duża poprawa z akrosomem, wstawka i witka.
Dziękuje za wszystkie kciuki!! Nie poddajemy się i działamy dalej :)
najważniejsze, że jest poprawa. Powoli do przodu :)

reklama
Dzień dobry, a kto miał cały weekend wolny i deszczowy,a poniedziałek zapowiada się pięknie i cały dzień pracuje,zgadnijcie 🫠
Pytanie z innej beczki,dziewczyny jakie macie objawy owu poza śluzem ?
Ból podbrzusza jak na okres i jajniki pobolewaja, ale w tym cyklu praktycznie zadnych🧐
'Co bedziecie robić w domu' mnie rozwala, serio 😂
Ja kocham siedzieć w domu i zawsze mam co robić :D
Dokladnie, w domu zawsze znajdzie sie
Cos, i tez lubie siedziec w swoim kącie, czasem mam ochote spedzic w domu caly dzien:)
Tak wczoraj sobie rozmyślałam.
Macie coś, co wydarzyło się juz dawno, a dalej macie wyrzuty sumienia, ze mogliście inaczej postąpić:
Ja mam 2 takie wystuacje.
1. Jak byłam dzieckiem, to chciałam zobaczyć, czy jak zakopię motyla w piachu na 0,5 sekundy to przeżyje. Nie przeżył. Do tej pory mam wyrzuty sumienia.
2. Szłam ulicą i dzieci sprzedawały lemoniadę. I tak radośnie dziewczynka podbiegła do mnie czy kupię, a ja powiedziałam, ze nie. Nie wiem czemu. Do tej pory mi głupio. Napewno było jej przykro.
Oj… popelnilam zyciowy blad, zwiazujac sie z nieodpowiednia osoba, ktora wpakowala mnie w problemy finansowe 🙈 klocilam
Sie przez to z mamą, padlo wiele przykrych slow, ale nie wracamy do tego.

Do góry