reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Kurcze nie wiem jak tu się oznacza a nie pamiętam jeszxze waszych nicków. Odpisze ogolnie: męczą mnie mdłości. . Z chorobami na razie wygrywamy wszyscy na około przeziebieni. Az strach z domu wychodzić a my niestety codziennie mamy jakieś zajęcia, rehabilitacje itp
Fakt ze miesiączka 27.08 ale ja mam stwierdzone PCO i o wcześniejszą ciążę musieliśmy się starać 1,5 roku. Żeby wywołać owulacje musiałam przyjmować leki. Dlatego gin nie podawał tygodnia ciąży na 1 wizycie bo nie wiadomo kiedy szanowna owulacja nastąpiła. Ja wciąż jestem w szoku ze mój organizm zadziałał jak potrzeba.. no i ze mąż akurat to wyczuł hahha

Hej dziewczyny :)

Akurat myślałam o temacie, o którym rozmawiacie.
Zastanawiam po co u nas robi się tyle usg. Ja idę dopiero za dwa tygodnie. Potem w 12 tygodniu. Jasne, że nie mogę się doczekać, ale nie umrę bez tego. W pierwszej ciąży np. nie poszłam na 3d dodatkowo jak wiele mam z forum, bo po co kolejny raz naświetlać. A zaraz mała była ze mną i do teraz oglądam ją cały czas.

I widzę nie tylko ja z potwornym bólem głowy :/ jestem bliska by coś zażyć.

Dobry zetaw obiadowy :)
Ja wypiłam sok marchewkowy, na który miałam ochotę i masakra. Ledwo w pracy utrzymałam w żołądku :p

Kotti to uważajcie na siebie żebyście się nie zainfekowali. Ja robię wszystko aby tylko w tym pierwszym trymestrze nic mi nie było. :)
A powiedz mi czyli Wy się nie staraliscie czy wychodziliscie z założenia że jak się uda to się uda;)

Rysia szacun :)

Ja wczoraj myślałam, że umrę. Żołądek tak jakby mi się zawinął w supeł. Nawet nie wiem jak to określić do końca. Bolało tak, że nie mogłam oddychać. W pierwszej ciąży miałam podobne objawy na początku, ale nie tak mocne. Echh uroczy stan :-D

reklama
Kotti też miałam tabletki na owulacje :/ ale całe szczęście zadziałały od razu.
A miałam ta ciąże spróbować bez "interwencji medycznej" niestety u mnie inaczej się nie da :/

Do góry