Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paulina,. a nie miałaś jakiegoś badania niedawno? Mi dzisiaj ginekolog powiedział, że np. cytologię zrobi mi dopiero na następnej wizycie czyli 14.12 bo mogę zacząć plamić i będę się stresować. Na pewno to nic groźnego, ale jak masz możliwość sprawdzenia to śmiało .
Może to jakieś naczynko..
Pewnie, że zawsze lepiej się upewnić że wszystko ok. Ale pocieszę Cię że też miałam takie jednorazowe plamienie przed ostatnią swoją wizytą i na szczęście było wszystko dobrze Tak więc u Ciebie też musi i ma innej opcji. Trzymam mocno kciuki i odezwij się jak już będziesz po . Ja jutro będę Was prosiła gorąco o kciukasy
Paulina, kciuki zaciśnięte! Niestety mnie plamienia nie ominęły przy żadnej ciąży, dlatego biorę luteinę, bo u mnie to kwestia progesteronu. Na pewno i u Ciebie będzie dobrze, choć wiem, ile to stresu...
Kaana, super wieści, gratuluję!
Głowa muli, ale już do wytrzymania, dzięki za słowa wsparcia ;-) mała w nocy kiepsko spała ( a raczej powinnam napisać: nie spała), pewnie i to mi dołożyło.
Pkowalaska, współczuję tego bólu, jeśli masz tak często, ależ to męczące, u mnie to sporadyczne.
Ja już po Nasza fasolka ma 14,3 mm termin mam na 29.06 zdjęcie wstawię pozniej serduszko bije także jestem przeszczesliwa. Ehhh i po co te stresy. Oby tak dalej.