reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

U mnie po tej oksytocynie nie było postępu porodu (brak rozwarcia, o skurczach partych nie wspominając) dlatego skończyło się CC. Nie ma co straszyć dziewczyn, które jeszcze nie rodziły. Trzeba po prostu być gotowym na wszystko ;-) Ale i tak z mojego punktu widzenia najważniejszy jest wybór lekarza i to takiego, który pracuje w danym szpitalu.

Czekamy na kolejne czerwcówki :-) co nas tak mało??

reklama
Faktycznie mamusie dwulatków :) mój jest z marca 2013.
Z synem było tak że się leczyłam aby go mieć a teraz szok! pomimo że lekarz mi powiedział że bez leków to raczej sie nie uda jestem w ciąży. Nawet się nie zabezpieczaliśmy bo nie było mowy a tu niespodzianka :)

To super! Idealny moment na drugie dziecko :)
A tak w ogóle to mam straszne wzdęcia więc wieczorami wyglądam jakbym była w 4 miesiącu ciąży :-D

O matko te wzdęcia mnie męczą również ! w pierwszej ciąży tak nie miałam :( Macie jakieś inne dolegliwości?
Mnie powoli bolą piersi (bardziej sutki) czasem rano jest mi niedobrze a tak jest ok.

Hej Dziewczyny:-) ja chcialam powiedzieć ze mam 3 latka i termin na 02.06.16 i poza tym.to jestem mega szczęśliwa. Objawy: bol piersi i to już zaczely bolec jeszcze sporo przed okresem no i bol od czasu do czasu w podbrzuszu. Dziś nawet zaczęli misie robić nie dobrze ale wydaje mi się ze to chwilowe bo w 1 ciąży mdlosci baaardzo malo!

reklama
Hej Dziewczyny:-) ja chcialam powiedzieć ze mam 3 latka i termin na 02.06.16 i poza tym.to jestem mega szczęśliwa. Objawy: bol piersi i to już zaczely bolec jeszcze sporo przed okresem no i bol od czasu do czasu w podbrzuszu. Dziś nawet zaczęli misie robić nie dobrze ale wydaje mi się ze to chwilowe bo w 1 ciąży mdlosci baaardzo malo!

Witaj :-)

Do góry