Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja w piatek mam wizyte, pobiora mi w koncu krew, mocz. Chociaz tyle dobrego :-) Wiecie jakie to frustrujące ze nie widzialam Fasolindy juz miesiac i zobacze dopiero za 1,5 miesiaca. Ponad 2 miesiace niepewnosci czy wszystko ok. Moze gdybym nie miala pierwszej ciazy w PL to byloby to dla mnie normalne a tak ciagle mam porownanie
Super wieści od was dziewczyny!
Ja mam mały szpital w domu ,młoda moja wczoraj prawie 40 stopni na wieczór. Myślę że szybko stanie na nogi jak zawsze ale martwię się żeby mi wirusa nie sprzedała
Poza tym nic nie mogę porządnego zjeść, straszny ból brzucha po każdym posiłku. Od mięsa totalny odrzut.
Widzisz Paulina ! Po prostu musiało być dobrze i tyle . W sumie między nami, nie dużo różnicy. U mnie leci już 9 tydzień.. Szybko to minęło. Jeszcze jak okruch będzie tak szybko rosnąć .
A co lekarz powiedział na te plamienia? Co mogło być przyczyną?