Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny pamiętacie takie witaminy dla dzieci jak wibovit i visolvit? Takie w saszetkach do rozrabiania z wodą.
Mogę je zjeść w ciąży? Jak byłam mała pożerałam to z opakowania.. I teraz chciałabym zrobić to samo
Dzien dobry dziewczyny, ja nadal walcze z przeziebieniem. Wlasnie siedze u lekarze rodzinnego. Pozatym objawow beak, co mnie zaczyna martwic
Pozdrawiam was cieplo
Hej dziewczyny Pogoda znowu pod psem po prostu :-( Kulkaa - dzisiaj mam wizytę w okolicach 17. Znając szczęście pewnie będzie godzinny poślizg , co niestety u mojego lekarza jest normą. No ale co zrobić, ważne że to już dziś. Boję się bardzo, kurcze wyniki z krwi wyszły mi dobrze, ale z osadu moczu fatalnie Tak się boję dziewczyny, że żołądek na drugą stronę mi się przewraca. Trzymajcie proszę kciuki za mnie.
Cześć Dziewczyny,
Ja właśnie odebrałam wyniki badań, szału nie ma, ale tragedii też nie
Zobaczymy co powie lekarz w czwartek.
PaulinaT ja też mam dziś jakiś przypływ energii, zupę zmajstrowałam, teraz muffiny robię (przez ostatni tydz nie miałam siły i weny się do garnków zbliżyć). Mam nadzieję, że tak się utrzyma.