reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam się z Wami wieczorną porą :) Nadal chora, ale teraz mam tylko katar. Bez energii, bez siły, cały czas bym leżała i spała. Odebrałam wyniki i troché się matrtwię, bo TSH mam poniżej normy, czyli 0,24 :( I w ogóle im bliżej wizyty tym bardziej się denerwuję :(

reklama
Witam ;) dziś miałam ciężki dzień w pracy młyn. Lubie swoją prace , ale nie lubie jak wszyscy chca odemnie coś i to wszyscy w jednym czasie ..i taka presja mnie wykańcza [emoji45] bo wszystkim nieda sie dogodzic [emoji53].
Teraz juz w łóżeczku odpoczywam i lece Was nadrobić bo strasznie duzo naskrobalyscie [emoji175]

Właśnie z tym swędzeniem skóry to rzeczywiście prawda bo często swędzi ale teraz normalnie nie da sie wytrzymać. Mi endo powiedziala jak juz pisalam wczesniej ze od 12 tyg. jod 200 jednostek a wit.D 2000 jedn. W poniedzialek bede do niej dzwonic moze cos poradzi.
Mnie swedzi skora np po mandarynkach..w ciazy moga uczulac rzczy ktore wczesniej nie uczulaly...z pierwszym dzieckiem jak zjaldma raz truskawki tak 2 tyg drapalam sie do krwi- doslownie! Dopiero jakies dermatolog odczulajace dal bo juz prawie skory nie mialam..

Panie, a jak sobie radzicie ze zgagami? Jestem w szoku, że przyszły do mnie tak szybko, tym bardziej, że ledwo odzyskałam apetyt-jem bardzo mało ale nieco częściej.

Druga sprawa to WIECZNIE suche dłonie, najchętniej wsadziłabym je do miski z kremem na cały dzień :D piję dużo płynów, ale nie nadążam z kremowaniem... jakieś złote środki?

Dziewczynki zapraszam na pizze domowej roboty [emoji3] jeszcze trochę zostało
1480791642-1d1mld.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Super pizza, u nas też dziś zagościła, bo miałam ochotę na pieczarki :D

p19uyx8dakwwcbe2.png

Panie, a jak sobie radzicie ze zgagami? Jestem w szoku, że przyszły do mnie tak szybko, tym bardziej, że ledwo odzyskałam apetyt-jem bardzo mało ale nieco częściej.

Druga sprawa to WIECZNIE suche dłonie, najchętniej wsadziłabym dłonie do miski z kremem na cały dzień :D piję dużo płynów, ale nie nadążam z kremowaniem... jakieś złote środki?

p19uyx8dakwwcbe2.png
Na zgage złotego środka nie mam. Poprostu jem małe porcje ale to średnio pomaga.
A na dłonie to jeszcze więcej kremiku ;) Polecam taki Rossmannowski krem z mocznikiem grubą warstwą na noc i na to rękawiczki ( takie zwykłe najzwyklejsze). Ja tego problemu nie mam ale moja siostra co zima ma rany na dłoniach od zimna. A ten sposób pomaga jej ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Na zgage złotego środka nie mam. Poprostu jem małe porcje ale to średnio pomaga.
A na dłonie to jeszcze więcej kremiku ;) Polecam taki Rossmannowski krem z mocznikiem grubą warstwą na noc i na to rękawiczki ( takie zwykłe najzwyklejsze). Ja tego problemu nie mam ale moja siostra co zima ma rany na dłoniach od zimna. A ten sposób pomaga jej ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Te małe porcje na nic mi się nie zdają :(

A z kremikiem sprobuję, poki co na zmianę Ziaja z masłem kakaowym i Norwegiana, bo zawsze dawały radę, bo nigdy nie miałam większych problemow, a jednak ciąża potęguje u mnie wszystko.

p19uyx8dakwwcbe2.png

Te małe porcje na nic mi się nie zdają :(

A z kremikiem sprobuję, poki co na zmianę Ziaja z masłem kakaowym i Norwegiana, bo zawsze dawały radę, bo nigdy nie miałam większych problemow, a jednak ciąża potęguje u mnie wszystko.

p19uyx8dakwwcbe2.png
O ja mam wiecznie suche dłonie. Nie pozostaje nam nic jak kremować.

Co do zgagi to będę miała biedę bo mleka nienawidzę[emoji15]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry