Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mnie swedzi skora np po mandarynkach..w ciazy moga uczulac rzczy ktore wczesniej nie uczulaly...z pierwszym dzieckiem jak zjaldma raz truskawki tak 2 tyg drapalam sie do krwi- doslownie! Dopiero jakies dermatolog odczulajace dal bo juz prawie skory nie mialam..Właśnie z tym swędzeniem skóry to rzeczywiście prawda bo często swędzi ale teraz normalnie nie da sie wytrzymać. Mi endo powiedziala jak juz pisalam wczesniej ze od 12 tyg. jod 200 jednostek a wit.D 2000 jedn. W poniedzialek bede do niej dzwonic moze cos poradzi.

Dziewczynki zapraszam na pizze domowej roboty [emoji3] jeszcze trochę zostało![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Na zgage złotego środka nie mam. Poprostu jem małe porcje ale to średnio pomaga.Panie, a jak sobie radzicie ze zgagami? Jestem w szoku, że przyszły do mnie tak szybko, tym bardziej, że ledwo odzyskałam apetyt-jem bardzo mało ale nieco częściej.
Druga sprawa to WIECZNIE suche dłonie, najchętniej wsadziłabym dłonie do miski z kremem na cały dzieńpiję dużo płynów, ale nie nadążam z kremowaniem... jakieś złote środki?
![]()
Na zgage złotego środka nie mam. Poprostu jem małe porcje ale to średnio pomaga.
A na dłonie to jeszcze więcej kremikuPolecam taki Rossmannowski krem z mocznikiem grubą warstwą na noc i na to rękawiczki ( takie zwykłe najzwyklejsze). Ja tego problemu nie mam ale moja siostra co zima ma rany na dłoniach od zimna. A ten sposób pomaga jej
![]()
O ja mam wiecznie suche dłonie. Nie pozostaje nam nic jak kremować.Te małe porcje na nic mi się nie zdają![]()
A z kremikiem sprobuję, poki co na zmianę Ziaja z masłem kakaowym i Norwegiana, bo zawsze dawały radę, bo nigdy nie miałam większych problemow, a jednak ciąża potęguje u mnie wszystko.
![]()