reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jestem na IP i jestem tak zestresowana czy z Ktosiem wszystko ok że zaraz zejdę że strachu!!
Badz dzielna ! :*

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Daktyl koniecznie daj znać,ale jestem pewna ,że z maluchem ok :)
Bellax123 u mnie w rodzinie też są trudne relacje, sama też szybko się usamodzielniłam. Fajnie,że macie możliwość wyprowadzić się do rodziców chłopaka,na Twoim miejscu bym z tego skorzystała. Myślę,że dzięki temu Twoi rodzice ochłoną i będą mieli czas,żeby to wszystko przemyśleć i się z tym pogodzić, na pewno wyjdzie to na plus dla Ciebie

Dziewczyny jestem na IP i jestem tak zestresowana czy z Ktosiem wszystko ok że zaraz zejdę że strachu!!
Koniecznie daj nam znać co i jak. Napewno z maleństwem jest wszystko oki.

Bellax ciesz się ze wsparcia jakie masz w swoim partnerze bo to in przy tobie będzie. Od dalabym wszystko by mieć swojego M. przy sobie.

Dzięki, na pewno spróbuję, chociaż mam złe wspomnienia z taką miksturą ;) Taki wywar mama robiła mi jak byłam mała, ale z tego co pamiętam na problemy z żołądkiem...na pewno pomagało, więc pozostaje przełamać się...

Piszecie o spokojnej niedzieli, a u nas Mała z kaszlem i gorączką (pewnie znów coś przytaszczyła z klubiku eh). Miłego dnia mimo wszystko ;)

p19uyx8dakwwcbe2.png
Ja mialam bardzo zaawansowane problemy z zalodkiem i tez sie musilam przemoc.. Mama mi gotowala i w szpitalu zawsze dawali jako napoj do picia...trauma... Ale w doroslosci mnie wyleczyl.. Po kilku latach przestalo mnie odrzucac :)

Moj mlody tez kaszlei gile.nowa choroba..ciekawe co z tego sie rozwinie.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Dziewczyny Ktosiek ma się bardzo dobrze. Nawet wymiarowo jest większy niż z tc wychodzi. Mam podobno bardzo duże tylozgiecie macicy (nie wiedziałam) i dopóki się nie wyprostuje będzie boleć.
Piękny ten Nasz Ktoś <3
Ciesze sie calym serduszkiem ze wszystko jest oki. Jak masz zdjęcie to bardzo prosze[emoji3]

Narazie jeszcze jakiś czas poczekamy. Nie chce wchodzić z nimi w konflikt prawny, a to ten typ co nie przystanie tylko bedzie się rzucał. w kwietniu kończę 18 lat. Mam nadzieję że jednak mimo wszystko trochę się ogarną. Ogólnie wydawało się że jest ok. Raz na jakis czas słyszę nieprzyjemny tekst w stylu " no złe się czujesz a czego się spodziewałaś" ale zaczynało być lepiej.A od 2 dni znowu jazdy... że chodzę i płacze. Jedno jest pewne w dzień napisania ostatniej matury czy będzie dobrze czy źle mnie tam już nie będzie, jeśli takie sytuacje jak ostatnio będą częściej wyprowadzam się w ferie. Ale mam świadomość że powrotu nie będzie.

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny Ktosiek ma się bardzo dobrze. Nawet wymiarowo jest większy niż z tc wychodzi. Mam podobno bardzo duże tylozgiecie macicy (nie wiedziałam) i dopóki się nie wyprostuje będzie boleć.
Piękny ten Nasz Ktoś <3
To super.
To chyba tez powod dlaczego mnue tak brzuch boli. Tak pomyslalam wczesniej wlasnie.

Bellax mysl o sobie i dziecku. Unikaj rodzicow. Siedz w pokoju i sie ucz do matury i sie wyprowadzisz i bedzie dobrze. U rodziny chlopaka pewnie sama zajmiesz sie dzieckiem ale w sppkoju a poczatkowym okresie zycia dziecka potrzebujesz spokoju i wsparcia bo bywaja ciezkie chwile :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Bellax - myślę ze rodzice martwią sie o Ciebie . może musza sobie sami poukładać sobie wszystko. Jak masz możliwosc wyprowadzik to ja bym wyprowadzila sie .nabierzecie wszyscy dystansu , Ty odpoczniesz psychicznie a twoi rodzice zobacza ze sobie radzisz. Ja jestem pewna ze juz maluszek bedzie na świecie to oni zakochaja sie w nim u relacji miedzy wami beda dobre ! ;* masz faceta przy sobie, masz maluszka w brzuchu ... Masz swoją małą rodzina!

Do góry