U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anula1988- to teraz mi powiedz co Ty widzisz u mojego dzidziusia ( jeśli da się cos zobaczyć) , bo dla mnie to czarna magia.![]()
![]()
Ha ha[emoji23] to i ja na 3/4d widziałam. Ten zaczarno białe USG to czarna magia. On mi pokazywał to nóżka, to rączką , to paluszki , to żołądek - a ja tylko kiwałam głową, bo mi było głupio ,że nic nie widzę [emoji38]Widać ładną nóżkę
![]()
Cieszę się że rozmowa udana!Ja już po było zaskakująco dobrzeWychowczyni super, Dyrekcja troszkę gorzej ale ogólnie nie ma problemu zrobimy tak żeby się dało
Nie spodobało mi się tylko to że pani dyrektor powiedziała że ona sobie nie wyobraża żebym to ja się zajmowała dzieckiem, bo tyle nauki... ja sobie nie wyobrażam żeby robiła to moja mama... Ona raczej też nie. Ja, mój partner i opiekunka, a rodzice tylko w potrzebie.
![]()
Anula1988- to teraz mi powiedz co Ty widzisz u mojego dzidziusia ( jeśli da się cos zobaczyć) , bo dla mnie to czarna magia.![]()
![]()
Posłuchaj najpierw swojego serca a potem szukaj tętna dziecka, będzie podobne tylko dużo szybsze. Jeśli będziesz słyszała takie powolne to jest twoje.Cieszę się że rozmowa udana!
Dzisiaj przyjdzie mój detektor. Chciałabym trochę wykorzystać twoje doświadczenieNie masz problemu z odróżnieniem tętna swojego i dzidziolka?