Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej też mam 14 tydzień i jedyne ruchy jakie odczuwam to przesuwające się gazy w jelitach14+4, druga ciąża, czy tylko ja nie czuję jeszcze ruchów?
Myślałam o tym dziś. Tzn o ruchach. Moja siostra z drugim poczuła w zeszłym roku w grudniu jakoś a miała termin na początek maja. Twierdziła że to i tak dużo wcześniej niż z pierwszym. Więc ja skoro jestem tak jakby równy miesiąc później niż ona mogę się spodziewać najwcześniej w styczniu. Chociaż zobaczymy widocznie to różnie bywa. Nie ma reguły! Ale już bym chciała to poczuć.14+4, druga ciąża, czy tylko ja nie czuję jeszcze ruchów?
Ja za próby watrobowe zaplacilam ok 30zł wiec nie jest tak źle.A mnie swedziało cale cialo lacznie z twarzą.Ile kosztują te próby wątrobowe ?
Spokojnie - przy choleostazie swedza głównie stopy i ręce do tego mogą się pojawić mdłości i wymioty. To normalne , że swędzi skóra brzucha i Piersi, bo się powiększają .
![]()