Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przed ciążą dieta, crossfit 3 x w tygodniu i bieganie. Od początku ciąży plamienia i leżenie 0 ruchu. Teraz też sporadycznie pojawiają mi się plamienia i boję się ćwiczyć. W tym czasie pomimo że jestem na diecie cukrzycowej uda zrobiły się jak galaretaJa w momencie zajscia w ciążę chodziłam 5 razy w tyg na siłownię i jadłam typowo ułożoną dietę. Byłam pewna że zacznę chodzić na jakieś zajęcia z piłką, rozciąganie. Że poprostu powoli odłóże ciężary i mordercze cardio a przejdę w inną formę aktywności. Pierwsza wizyty 6 tydzień ciąży. ciąża za mała, zero seksu, ruchu, skoków, biegów, ciężarów nic. Teraz już jest ok i nie ma przeciwwskazań mimo to ja się poprostu boje. I póki co nie wyobrażam sobie żadnych ćwiczeń. Moje cudne mięśnie i duży pośladki odeszły w zapomnienie... dosłownie już wgl nie widać że byłam wysportowana [emoji23] może po połówkowym się zdecyduje
Któraś jeszcze nie tyle z barku motywacji, a przez strach nie ćwiczy ?
![]()
Ale coś robisz, próbujesz, strasz sięPrzykro mi czytać jak piszecie o tej otyłości. Ja jestem otyła i gwarantuję, że to nie z wyboru... jestem chora i przez ponad 2 lata diety (na prawdę katorżniczej) schudłam 12kg i tak, nadal jestem otyła... wystarczy stres i już waga mi leci w górę - ale co tam, kto nie ma takiego problemu nigdy nie zrozumie...
![]()