Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może masz rację a tiramisu i jajka na miękko uwielbiam. Dzięki [emoji5] zobaczymy jutro.Bez paniki z ta salomnella odpowiedz sobie na pytanie ile raz w życiu miałaś salmonellę bo ja ani razu dlaczego miałabym dostać teraz .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To super[emoji16] witaj w klubie L4[emoji9] hi hi tylko nie rób sobie planów typu co ja teraz zrobię... bo i tak z tego nic nie wychodzi [emoji21] to czas dla Ciebie, brzuszka i synka póki jesteście jeszcze w dwójkę [emoji4]Hej hej
I wynika z tego ze dzis ostatnio dzien bylam w pracy.
Lekarka powiedziala ze mam odpoczywac.
Usg to mi tylko szyjke sprawdzila i bylo widac tulko nozki i dupke![]()
Polowkowe powiedziala 21-22tc wiec ide w 21. Juz sie umowilam.
Ja mam pralko suszarke ale rzadko jej uzywam jako suszarki. Suszone rzeczy dziwnie pachna. Nie wiem czy tonwina ze pralka nowa czy co. Fajnie bo pojemnamaz czasem suszy
Ide zjesc sliwki
![]()
![]()
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ooo a gdzie przyjmuje ?Mi połówkowe na koniec stycznia wychodzą,bo planuję iść jakoś ok 20tyg
Właśnie tak przeglądałam na fb Mamęginekolg,bo wcześniej czytałam jakieś jej artykuły,ale o niej samej nie. No i dowiedziałam się,że pracuje w Warszawie i nawet przyjmuje w przychodni niedaleko mnie,więc chciałabym na połówkowe iść właśnie do niejciekawe ile się czeka,jutro zadzwonie i zapytam
![]()
Podbijam pytanieA ja mam jutro dodatkową konsultację u ginekologa ale na nfz i jak myślicie da się uniknąć wpisu do książeczki?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo o to musiałam to przeoczyć bo nie oglądałam od początku... ja bardzo często budzę się na prawym więc muszę się w nocy przekręcić widocznie tak mi wygodnie![]()
![]()