Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mnie muli i ostatnio zapomniala wziac folik i byl dzien bez mdlosci. Na drugi dzien folik, i niestety znowu mdli. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci.Oj mnie też nic bardziej nie wkurza jak dotykanie brucha i teksty w stylu "daj może się zarażę", na pytanie "jak się czujesz" też już dostaję białej gorączki
Dziewczyny, które biorą dopegyt.... Was też tak muli po tej tabletce?... ja się czuję półprzytomna
Któraśz Was pytała o ciśnienie czy przed ciążą też miałyśmy wysokie, otóż u mnie przed ciązą normlane od wieku nastoletniego było ciśnienie 90/40

Justyna ciesz sie ze czujesz sie dobrze.To duze szczescie!Ja w tym tyg. umieralam z mdlosci i mialam wszystkiego dosc.Dzis juz czuje sie lepiej i w koncu moge cos zjesc bez obrzydzenia. Plec spokojnie pewnie juz w niedlugim czasie poznasz.Duzo jednak zalezy od sprzetu i umiejetnosci lekarza.Mi potrafil okreslic w 11tyg. I zobaczymy czy sie sprawdzi.
Ja pocieszam się tym że mam dużo sadełka na brzuchu i może dlatego jeszcze nie widać. A co do dolegliwości to poniekąd się ciesze ale jednak i jakiś strach tez jest.Justyna ciesz sie ze czujesz sie dobrze.To duze szczescie!Ja w tym tyg. umieralam z mdlosci i mialam wszystkiego dosc.Dzis juz czuje sie lepiej i w koncu moge cos zjesc bez obrzydzenia. Plec spokojnie pewnie juz w niedlugim czasie poznasz.Duzo jednak zalezy od sprzetu i umiejetnosci lekarza.Mi potrafil okreslic w 11tyg. I zobaczymy czy sie sprawdzi.

Jest dosc dobrybsposob jak ktos wystawia rece to sie sama bierzesz obejmujesz za brzuch i lekko obracasz, tski unik w bok. Lub podajesz komys reke... Lub moeisz ze bezmecanka. Ale to jeszcze chyba nie etap na macanie.. Za male brzuchy..Madzien dokładnie, jeszcze żeby ktoś zapytał,czy może ale po co [emoji23]