Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
A jakie drogieJa marzę o la millou- też może mało praktyczne ale jakie piękne!![]()
[emoji7]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie drogieJa marzę o la millou- też może mało praktyczne ale jakie piękne!![]()
Zawsze pozostaje te 5% niepewnosci hi hi U mnie 10% dlatego tez jestem strasznie ciekawa kiedy moj prowadzacy gin powie mi plec i czy sie pokryjeTo super bo mi genetyk powiedział że ma 95% synuś, więc marne szanse że się pomylił
![]()
Złośliwość to jestHej niedzielnie [emoji1] jak to jest ze mojego dziecka w tygodniu dobudzić nie mogę do przedszkola a dzisiaj o 6 była na nogach? Choć tyle że włączyła sobie bajki i oglądała [emoji4]
Zabieram się za obiad. Dziś moja kolej gotowania dla całej rodzinki [emoji19] w menu rosół z kury, a na drugie ziemniaczki, mizeria i
de volaie (chyba nie tak się pisze [emoji14])
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom