Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja np nie jestem zwolenniczką teorii "jak zobacZysz dziecko to cały ból minie"bardzo zazdroszczę tym, które tak miały. bo ja po porodzie byłam jakoś irracjonalnie wściekła i wręcz obrazona na Matiego, ze taką rzeznie mi zgotowal
![]()
A ja np nie jestem zwolenniczką teorii "jak zobacZysz dziecko to cały ból minie"bardzo zazdroszczę tym, które tak miały. bo ja po porodzie byłam jakoś irracjonalnie wściekła i wręcz obrazona na Matiego, ze taką rzeznie mi zgotowal
![]()
Ha ha ha[emoji23]A ja np nie jestem zwolenniczką teorii "jak zobacZysz dziecko to cały ból minie"bardzo zazdroszczę tym, które tak miały. bo ja po porodzie byłam jakoś irracjonalnie wściekła i wręcz obrazona na Matiego, ze taką rzeznie mi zgotowal
![]()
Mnie po Dopegyte 3x1 wreszcie spadlo i unormowalo sie na ok 130/90. Dzis rano tak sie spieszylam do poradni, ze zapomnialam wziasc lekow, czulam, ze zle sie czuje i zmierzylam cisnienie i jeszcze raz. Zmienilam baterie i dalej tak samo.Dziewczyny biorące leki na obniżenie ciśnienia.... ono Wam się unormowalo czy spadło do minimum? bo u mnie po lekach dziś ciśnienie 98 na 47 :O i się zastanawiam czy do lekarza lecieć :/

Jeśli masz możliwość to korzystaj[emoji5]Ja niedawno rozmawiałam z sąsiadką na temat bólu porodowego. Pierwsze dziecko rodziła ze znieczuleniem i była zachwycona. Poród poszedł szybciej, bo ból nie odbierał jej sił i rozumu [emoji14] Skurcze jak najbardziej czuła, więc wiedziała kiedy ma przeć. Przy drugim dzieciaczku akcja porodowa była już na tyle rozwinięta gdy przyjechała do szpitala, ze na znieczulenie było za późno. Ten poród wspomina strasznie. Jakie macie zdanie na temat znieczulenia? ;>