Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie to biodra bolą , kości ;( aż sie boje tego bo z córką w ciąży. chodzić przez ból bioder nie mogłam. Straszne to było ;( dopiero z pół roku po porodzie przeszło.lekarze mowili ze mi sie biodra rozchodzą i dlatego boli :/ ale teraz to chyba za wcześnie ba rozchodzenie bioder?Dziewczyny help. Mam ból...du*y [emoji16] i to dosłownie. Od jakiegoś czasu jak usiądę, albo wstanę a później chodzę boli mnie pośladek. Nigdy tak nie miałam. Zastanawiam się czy to ma związek z ciąża- no ale chyba matak jakby kości mnie bolały w tyłku. Ma tak któraś?
![]()

A mam zbadać cmv igg i igm ? Czy tylko jedno z tych ?Moj maz mnie wkurza bo smacznie chrapie, a ja stado baranow policzylam i niczasne ok 2, a wstane 7, a potem pol dnia rozbita.
Ja z ta cytomegalia trafilam do szpitala dzieciecego gdzie wykryto, potem w poradni zakaznej sie leczyl moj mlody u gastroenterologa. Z tymi powiekszonymi narzadami to pewnie racja, u nas wypadlo na watrobe, ale cale szczescie, ze watroba sie regenerujetylko lekk na to sa okropne, bo podaje sie leki uspokajajace.
![]()
Wydaje mi się że i to i toA mam zbadać cmv igg i igm ? Czy tylko jedno z tych ?
Justynka czemu Ty się nie odzywasz ??? Ochrzan w Wigilię!!!