reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając pamiętasz gdzie przyjmuje Mama ginekolog Nicole? Dużo wcześniej się trzeba do niej zapisywać?
Na pewno na Opaczewskiej. Jak dzwoniłam w grudniu żeby zapisać się na luty to Pani kazała dzwonić w połowie stycznia :) więc sobie tam zadzwonię i umówię się na 3d :)
A wiece że jak chce chodzić do szkoły rodzenia to mam już dzwonić i się zapisywać ? Któraś planuje szkole ?

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Na pewno na Opaczewskiej. Jak dzwoniłam w grudniu żeby zapisać się na luty to Pani kazała dzwonić w połowie stycznia :) więc sobie tam zadzwonię i umówię się na 3d :)
A wiece że jak chce chodzić do szkoły rodzenia to mam już dzwonić i się zapisywać ? Któraś planuje szkole ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja planuję się zapisać. Koleżanka, która ma rodzic teraz w styczniu poradziła, żeby się zapisać możliwie jak najpóźniej, bo podobno szybko się zapomina rożne cenne wskazówki :) podobno dobrze jest zakończyć zajęcia miesiac przed planowanym terminem porodu.
Zając moja szkoła jest darmowa, ale trzeba spełnić pewne warunki, zeby się dostać ;)

Dziewczyny czy wy też tak macie że chodzicie co chwilę na siku..? W piątek miałam infekcję ale mi przeszło ale teraz chodzę co chwile do wc nie daj boże jak gdzieś wyjdę to muszę szukać wc bo nie mogę wytrzymać. Wiem że w III trymestrze to normalne ale już w drugim takie ciśnienie...? Może jednak mam infekcję..? Co sądzicie?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja do szkoły rodzenia juz się zapisałam. W kwietniu będę już się szkolić a zapisać musiałam się wcześniej bo tyle jest chetnych[emoji15] Szkoła darmowa może dlatego. W szpitalu gdzie będę chciała rodzic. I właśnie polozna która pracuje u mojej gin prowadzi ta szkole.

Ja się zapisuje , ale jak dzwoniłam to pani mówiła , żeby się kontaktować ok 20-24 TC, bo zajęcia są dla kobiet w ciąży od 28tc( tatusiów również) . U mnie w szkole rodzenia wykładają najlepsi specjaliści z okolicy. Nie mogę się doczekać.

w57vxzkr0voyai9q.png

Ja się zapisuje , ale jak dzwoniłam to pani mówiła , żeby się kontaktować ok 20-24 TC, bo zajęcia są dla kobiet w ciąży od 28tc( tatusiów również) . U mnie w szkole rodzenia wykładają najlepsi specjaliści z okolicy. Nie mogę się doczekać.

w57vxzkr0voyai9q.png
Mnie polozna zapisala na kwiecień. Caly miesiąc są zajęcia czyli do maja. Mam nadzieje ze będę pamiętać co i jak że przez maj nie zapomnę. Tez nie.moge się doczekać pomimo tego że będę chodzić sama.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry