Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Haha mam to samo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha mam to samo
Dzięki za wsparcie, mam nadzieję że tak będzieKochana nie tylko przy pierwszym dziecku mamy takie obawy![]()
Spokojnie jak wezmiesz malenstwo w ramiona to bedziesz wiedziala co i jak robic
![]()
Właśnie miałam pisać gdzie ja to tętno mam znaleźć bo już mam schize czy to moje tętno czy dziecka. Robie w takim razie kolejne podejście bo już szukam jakis czas i coś tam słyszę ale jestem skolowanadetektor super sprawaszukaj jak najniżej
![]()
![]()
Ja właśnie też się boję tej nudy w domu, mąż w pracy, a ja siedziałabym sama... Co prawda pewnie znalazłabym jakies zajęcia, ale nie ma jak kontakt z ludźmi ;-)Haha mam to samotydzień wolnego między świętami a nowym rokiem był fajny bo się w miarę wylezalam wyspałam ale dziś w tak dobrym humorze szłam do pracy... nie wyobrażam sobie żeby mnie tam długo nie było
ale fakt 6 30 i budzik... i ta myśl... może jednak zwolnienie
ale nie... wiem że to jeszcze nie czas i na te chwile zanudzilabym się w domu.
![]()

Ja przy 1 ciąży miałam podobnie, nie przyszło mi do głowy że mogę coś dziecku zrobić bo malutkie, albo że źle je karmię czy podnoszę wszystko przyszło naturalnie. A szczególnie po tym jak widziałam w szpitalu jak położna kąpie moja dzidzie, jak małego kota. Może to kwestia wieku a może charakteru. Teraz też się tym nie martwię, ani tym jak dam radę z 2 maluchów, jedyne co mnie niepokoi to utrzymanie dzieciaków w brzuchu choć do 1maja.Jak was czytam to chyba jest coś ze mną nie tak[emoji23][emoji23] ja wgl nie mam obaw że będę złą mamą itp. Jak narazie jestem pewna że będę najlepszą mamą dla swojego dziecka. Ale to chyba przez mój narcyzm [emoji23][emoji23]
![]()
Właśnie miałam pisać gdzie ja to tętno mam znaleźć bo już mam schize czy to moje tętno czy dziecka. Robie w takim razie kolejne podejście bo już szukam jakis czas i coś tam słyszę ale jestem skolowana
![]()
Wklejałam takie zdjęcie tutaj z brzuchem kobiety , tam było narysowane gdzie jest dziecko. Pod pępkiem i potem w zależności jeśli jesteś ok 15 TC to nawet na linni majtek a jeśli powyżej to gdzieś nad tą linią, chociaż wiem z autopsji , że dziecko się rusza i nawet teraz w prawie 19 TC czasem znajduje tętno pod majtkami, ale najczęściej zaraz pod pępkiem. Jeśli chodzi o twoje tętno i dziecka. To jest tak , że twoje jest dużo wolniejsze. Zrób tak, że najpierw posłuchaj swojego serca a potem szukaj takiego odgłosu tylko szybszego i to będzie toWłaśnie miałam pisać gdzie ja to tętno mam znaleźć bo już mam schize czy to moje tętno czy dziecka. Robie w takim razie kolejne podejście bo już szukam jakis czas i coś tam słyszę ale jestem skolowana
![]()